Uitsluitend bedrijfsmakelaardij sinds 1995

 

Al sinds het midden van de jaren 90 is Pieter Haverkamp met uitsluitend bedrijfsmakelaardij actief op de regionale markt van bedrijfsonroerend goed. De bewuste keuze in 1995 om zich te richten op uitsluitend bedrijfsmakelaardij was uniek in de alkmaarse regio. Dat heeft ons de huidige, uitstekende marktpositie opgeleverd en biedt ons de kennis en ervaring om in de toekomst de toenemende vraag te kunnen beantwoorden. Wij blijven onze specialisatie vol inzetten op bedrijfsonroerend goed. 

Pieter Haverkamp Bedrijfsmakelaardij maakt business persoonlijk. Wij geven onze klanten oprechte aandacht, omdat we beseffen dat we alleen op die manier de beste samenwerking kunnen realiseren. We helpen onze klanten alles rondom het proces van verhuur of verkoop in de gaten te houden. Dat is nodig om met de juiste argumenten de juiste keuzes te kunnen maken. 

Ons kantoor hanteert een strakke en professionele begeleiding van het verkoop- of verhuurproces. Net als u lopen wij graag voorop en doen elke dag ons best dat te bereiken. En door die voorsprong krijgen we samen met u een deal net wat sneller rond en tegen betere voorwaarden. Onze opdrachtgever blijven altijd betrokken bij de voortgang. De samenwerking is onze kracht.

De samenwerking met onze opdrachtgevers en de focus op uitsluitend bedirjfsmakelaardij levert ons al vele jaren een mooie ranking op in het onafhankelijk onderzoek door propertynl naar de topmakelaars in Nederland. Meerdere keren zijn wij uitgeroepen tot de nr 1 boven het noordzeekanaal en daar zijn wij reuzetrots op.

Pieter Haverkamp Bedrijfsmakelaardij

Kantoor Vestiging Pieter Haverkamp Bedrijfsmakelaardij

Adresgegevens

Robijnstraat 2
1812 RB ALKMAAR

Routeplanner