Onze medewerkers

Pieter Haverkamp Bedrijfsmakelaardij

Mark-Jan Vermeij
Mark-Jan Vermeij
Mark-Jan Vermeij, werkzaam als bedrijfs makelaar & taxateur sinds 2005 verbonden aan het kantoor.

M IJ N . B U U R T
In het Rembrandtkwartier, aan de rand van de Alkmaarse binnenstad met een echt Alkmaars buurtgevoel en de gezelligheid van het centrum om de hoek, daar ben ik helemaal thuis.


B E S T E . G R A N D . C A F É
In Grand Café Gulden Vlies in het centrum van Alkmaar is het altijd goed eten en drinken. En vaak met livemuziek. Verder is dit al sinds jaar en dag de thuisbasis van de Junior Kamer Alkmaar en daardoor al een decennium ook voor mij een vaste prik.


E V E N . D E . S T A D . U I T
Vanuit huis hardlopen richting Bergen door de Bergermeerpolder met zijn weilanden en mooie uitzichten is voor mij een heerlijke manier om na te denken en bij te tanken voor nieuwe inspiratie.
Inspirerende Ondernemers
In het werk als bedrijfsmakelaar en zeker ook via de Junior Kamer Alkmaar ontmoet ik vele inspirerende ondernemers met ondernemingen groot en klein en in uiteenlopende branches.


A L K M A A R . O P . Z IJ N . B E S T
Op een zaterdag met mijn vrouw en dochter naar de Alkmaarderhout om te wandelen en na een bezoek aan de stadsboerderij door naar de stad voor een gezellige lunch.


N I E T . L E K K E R
De noordelijke en westelijke randweg rond Alkmaar die nog volstaan met stoplichten waardoor de bereikbaarheid niet optimaal is.
Dian Van Langen
Dian Van Langen
Dian van Langen, werkzaam als taxateur in opleiding, geboren en getogen in Obdam.

L E U K S T E . P L E I N
Het Waagplein. Door zijn karakteristieke panden en leuke restaurantjes en cafeetjes waar ik al veel gezellige avonden heb beleefd.


A L K M A A R . O P . Z IJ N . B E S T
De gezellige drukte op koopzondagen, door zijn variatie aan winkels. Of je nu kleding, woonartikelen of iets anders zoekt, je slaagt hier altijd.


E V E N . D E . S T A D . U I T
De weidsheid van de polder, het beste van twee werelden, de rust en de ruimte in de polder maar de stad direct binnen handbereik.


L E K K E R S T E . T U S S E N D O O R T J E
Op zomerse dagen een heerlijk Italiaans ijsje bij ijssalon de Mient. Om deze daarna te nuttigen met uitzicht op de gracht.


F A V O R I E T E . S T A D I O N
Het mooiste stadion van Nederland is die van voetbalclub AZ, met zijn gezellige sfeer, gelegen aan de rand van de stad.
Pieter Haverkamp
Pieter Haverkamp
Pieter Haverkamp is de oprichter, roerganger en naamgever van het kantoor, en is dus eigenlijk al zijn halve leven aan het kantoor en het vak verbonden.

M IJ N . B U U R T
De Boekelermeer, wij zijn daar al ruim 23 jaar gevestigd, strategisch gelegen, direct aan de A9 met natuurlijk het AZ stadion.


B E S T E . L U N C H
Bij 'Konijn', al jaren gerund door de familie van der Burg, alles kakelvers, broodje mee of even zitten het kan allemaal, een combinatie van ontspanning met netwerken, echt top.


E V E N . D E . S T A D . U I T
S' morgens vroeg de kust, met zon, zee, strand en duinen op 15 minuten afstand, uurtje aan de kust en dan helemaal opgeladen aan de slag.


I N S P I R E R E N D E . O N D E R N E M E R S
IT'ers die ontstaan in de Alkmaarse regio, wereld toppers stuk voor stuk, bedrijven zoals TripleIT, Cyso, Ambrero.


A L K M A A R . O P . Z IJ N . B E S T
De vrijdag ochtend op het Waagplein, als de kaasmarkt in volle gang is en de stad vol met toeristen, goed voor de middenstand.


N I E T . L E K K E R
De infra structuur van de binnenstad, het ontbreken van een goede centrum ring, creëert ongewenst blinde vlekken in de stad.
Steven Vessies
Steven Vessies
Steven Vessies, sinds 2016 werkzaam in de makelaardij in zowel Alkmaar als Amsterdam, nu volledig gefocust op de Alkmaarse bedrijfsmakelaardij.

M IJ N . B U U R T
De binnenstad! Met zijn grachten, straatjes en karakteristieke architectuur is dit voor mij de meest knusse plek van Alkmaar.


E V E N . D E . S T A D . U I T
Als kind ging ik elke zondag dat het mooi weer was met mijn ouders naar Egmond aan Zee. Na een dag strand nog even de straatjes doorslenteren op zoek naar het lekkerste ijsje. Tegenwoordig herbeleef ik de herinneringen met mijn vriendin.


M I J N . S P O R T
Al meer dan 10 jaar ben ik druk bezig met waterpolo. Hierbij kom ik in geregeld in de zwembaden in de buurt, van de Hoornse Vaart in Alkmaar tot de Duikerdel in Noord-Scharwoude. Het mooiste zwembad vind ik op dit moment het in 2013 gebouwde zwembad het Heersdiep in Den Helder.


A L K M A A R . O P . Z IJ N . B E S T
Zaterdags in het drukke, doch gezellige centrum op zoek gaan naar nieuwe kleding, lekker lunchen bij Bubbels & Bites en als afsluiting eind van de middag een heerlijk speciaalbiertje drinken op het Waagplein.


F A V O R I E T E . W I N K E L S
Mijn favoriete winkels in de stad zijn o.a.: Strak!, The Sting, PME Legend.