Uw pand verkopen of verhuren

Uw pand verkopen of verhuren

Verhuur

Bij de verhuur van uw winkel, kantoor of bedrijfspand komt veel kijken. Zaken waar u als ondernemer misschien weinig tijd voor, zin in of weet van heeft. Pieter Haverkamp Bedrijfsmakelaardij  heeft al meer dan 25 jaar de focus op uitsluitend bedrijfsmatig onroerend goed. Zaken als kennis van lokale markt en een ruime ervaring zijn essentieel,  we beschikken na 25 jaar over een groot netwerk en daarmee kennis van de huurdersmarkt, zodat we snel een betrouwbare huurder kunnen vinden. 
 

Bedrijfsformule

We hanteren een strakke, professionele begeleiding van het verhuurproces, waarbij u als opdrachtgever voortdurend geïnformeerd wordt. Na opdrachtverlening  en het juiste prijsadvies, stellen we in samenwerking  met U de nodige kanalen in om uw pand onder de aandacht te brengen van potentiële huurders. PROFESSIONELE FOTOGRAFIE , de juiste ONLINE PRESENTATIE op Funda in Business en onze eigen Website, de advertentie in de HAVERCOURANT  is daarvan het begin, aangevuld met het inmiddels bekende RECLAMEBORD ter plaatse We regelen o.a. bezichtigingen, voeren in overleg de onderhandelingen en stellen bij overeenstemming de juiste schriftelijke overeenkomst op. Met als uiteindelijke resultaat de oplevering aan de nieuwe huurder.
 

Verkoop

De verkoop van een bedrijfspand is voor u waarschijnlijk geen dagelijks werk. Voor ons wel. Bij de verkoop van een bedrijfspand spelen veel aspecten een rol. Wij weten hoe de lokale vastgoedmarkt in elkaar steekt en welke fiscale en juridische zaken van belang zijn. Zo bepalen we een marktconforme prijs die recht doet aan uw pand. Dankzij ons enorme netwerk en actieve benadering van de markt halen we alles uit de kast om uw bedrijfspand te verkopen tegen een goede prijs en voorwaarden. We boren de juiste kanalen aan om uw pand onder de aandacht te brengen en begeleiden het hele proces van a tot z, waarbij we u uiteraard voortdurend informeren over de gang van zaken.
 

Verkoopstrategie

We hanteren een strakke, professionele verkoopstrategie, waarbij u als opdrachtgever voortdurend geïnformeerd wordt. Na opdrachtverlening  en het juiste prijsadvies, stellen we in samenwerking  met U de nodige kanalen in om uw pand onder de aandacht te brengen van potentiële kopers. PROFESSIONELE FOTOGRAFIE , de juiste ONLINE PRESENTATIE op Funda in Business en onze eigen Website, de advertentie in de HAVERCOURANT  is daarvan het begin, aangevuld met het inmiddels bekende RECLAMEBORD ter plaatse We regelen o.a. bezichtigingen, voeren in overleg de onderhandelingen en stellen bij overeenstemming de juiste schriftelijke overeenkomst op. Met als uiteindelijke resultaat de overdracht bij de notaris
 
 
Wij maken graag de match met u, zodat ons team de juiste match voor uw bedrijfsobject kan maken.

Bel ons 072-5404030, of direct met Mark-Jan 06-18135780, of met Pieter 06-53859977
Reageren kan ook via ons contactformulier