Terug naar de resultaten
Verkocht
De Langeloop 4 in Schagen 1742 PB

de Langeloop 4

1742 PB Schagen
Prijs op aanvraag Huurprijs € 9,- p.m² p.j. Verkocht

Omschrijving

TE KOOP en TE HUUR:
ca. 9.115 m² terrein aan ca 85 meter kade gelegen nabij de hoofdader van bedrijventerrein de Lagedijk te Schagen. Op het perceel bevindt zich een eenvoudige bedrijfsruimte van ca. 375 m².

Het perceel is goed bereikbaar voor (vracht)auto’s, het openbaar vervoer én via het water. Het perceel is gelegen aan het kanaal Stolpen-Schagen, en staat daardoor in...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 375 m² In units vanaf 375 m²
Lees meer

Omschrijving

TE KOOP en TE HUUR:
ca. 9.115 m² terrein aan ca 85 meter kade gelegen nabij de hoofdader van bedrijventerrein de Lagedijk te Schagen. Op het perceel bevindt zich een eenvoudige bedrijfsruimte van ca. 375 m².

Het perceel is goed bereikbaar voor (vracht)auto’s, het openbaar vervoer én via het water. Het perceel is gelegen aan het kanaal Stolpen-Schagen, en staat daardoor in directe verbinding met het Noord-Hollands Kanaal.

Kortom een perceel grond langs ca. 150 m² kade met een breed scala aan mogelijkheden voor een diverse water gerelateerde bedrijven!

Ligging/ bereikbaarheid:
Bedrijventerrein Lagedijk gelegen in Schagen is circa 55 hectare groot. Het ligt ten noordwesten aan de rand van Schagen. Hierdoor is het gemakkelijk te bereiken via de uitvalswegen N245 (zuiden) en via de N248 (westen en oosten).

Opleveringsniveau:
Het object is onder meer voorzien van:
- Eenvoudige bedrijfsruimte van ca. 375 m²
- Gelegen langs kade van ca. 150 meter lang
- Goede ligging nabij uitvalswegen N245 en N248
- Bereikbaarheid via zowel de weg als het water
- Volop parkeermogelijkheden op eigen terrein.

Parkeren:
Parkeren kan op eigen terrein.

Kadastrale gegevens:
Gemeente : Schagen
Sectie : G
Nummer : 1854
Grootte : 91 a en 15 ca

Bestemming:
Het perceel valt binnen het bestemmingsplan Bedrijventerrein Lagedijk te Schagen. De bestemming van het perceel betreft ‘Bedrijventerrein’. De maximale bouwhoogte bedraagt 15 meter.
Overdracht Status Verkocht Prijs op aanvraag Huurprijs € 9,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 375 m² Perceeloppervlakte 9115 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 375 m² Locatie Bedrijventerrein Locatie toelichting Bedrijventerrein Lagedijk gelegen in Schagen is circa 55 hectare groot. Het ligt ten noordwesten aan de rand van Schagen. Hierdoor is het gemakkelijk te bereiken via de uitvalswegen N245 (zuiden) en via de N248 (westen en oosten). Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen matig, redelijk Onderhoud buiten matig, redelijk Afstand tot snelwegafrit op 500 m tot 1000 m Afstand tot N.S. station op 1000 m tot 1500 m Afstand tot winkelvoorz. op 1000 m tot 1500 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Oppervlakte
375 m²
In units vanaf
375 m²
Terrein aanwezig
Ja
Oppervlakte
9115 m²

Foto's

Download PDF

Route van naar de Langeloop 4, 1742 PB Schagen
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.