Terug naar de resultaten
Verhuurd
Gedempte Gracht 34 36 in Schagen 1741 GC

Gedempte Gracht 34 36

1741 GC Schagen
Huurprijs € 85.000,- p.j. Verhuurd

Omschrijving

TE HUUR Op A1-locatie gelegen winkelruimte van ca. 317 m². Het pand ligt op een super locatie, midden in het centrale winkelgebied met de markt bij de Grote Kerk waar veel restaurants en cafe’s zijn en verder tussen diverse lokale winkels en landelijke ketens zoals bijvoorbeeld Shoeby, Vero Moda en Witteveen, aan dé hoofdwinkelstraat van Schagen. Tevens voorzien van royale opslag op de eerste...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 317 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR

Op A1-locatie gelegen winkelruimte van ca. 317 m². Het pand ligt op een super locatie, midden in het centrale winkelgebied met de markt bij de Grote Kerk waar veel restaurants en cafe’s zijn en verder tussen diverse lokale winkels en landelijke ketens zoals bijvoorbeeld Shoeby, Vero Moda en Witteveen, aan dé hoofdwinkelstraat van Schagen.

Tevens voorzien van royale opslag op de eerste verdieping van ca. 160 m².

Ligging/bereikbaargeid:
Het object is gelegen in het centrum van Schagen, midden in het centrale winkelgebied met de markt bij de Grote Kerk waar veel restaurants en cafe’s zijn en verder tussen diverse lokale winkels en landelijke ketens zoals bijvoorbeeld Shoeby, Vero Moda en Witteveen aan de hoofdwinkelstraat van Schagen.

Het object is goed te bereiken via de Westerweg (N245) en de Provincialeweg (N241) naar de grote uitvalswegen in de richting van Den Helder, Alkmaar etc.

Opleveringsniveau:
Het object is onder meer voorzien van:
- Winkel inventaris;
- Verlichting;
- Verwarming;
- Frontbreedte ca. 10 m.

Parkeren:
Parkeren in de directe nabijheid kan gratis op één van de nabij gelegen parkeerterreinen (blauwe zone).

Aanvaarding:
In overleg.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 85.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 317 m² Frontbreedte 1000 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie toelichting Het object is gelegen in het centrum van Schagen, midden in het centrale winkelgebied met de markt bij de Grote Kerk waar veel restaurants en cafe’s zijn en verder tussen diverse lokale winkels en landelijke ketens zoals bijvoorbeeld Shoeby, Vero Moda en Witteveen aan de hoofdwinkelstraat van Schagen. Het object is goed te bereiken via de Westerweg (N245) en de Provincialeweg (N241) naar de grote uitvalswegen in de richting van Den Helder, Alkmaar etc. Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op minder dan 500 m Afstand tot N.S. station op minder dan 500 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
317 m²
Frontbreedte
1000 cm
Verdiepingen
2
Welstandsklasse
A1
Detailhandel
Ja
Ter overname
Ja
Route van naar Gedempte Gracht 34 36, 1741 GC Schagen
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.