Terug naar de resultaten
Te koop
Zuiderweg 12 in Schagen 1741 NA

Zuiderweg 12

1741 NA Schagen
Vraagprijs € 1.150.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

TE KOOP Een prachtig ruim opgezet kantoorpand aan de rand van bedrijventerrein ''Witte Paal'' op een zichtlocatie aan de drukke Zuiderweg. Het pand beschikt over een totaal van ca. 1.160 m² BVO kantoorruimte verdeeld over ca. 557 m² VVO kantoorruimte thans in gebruik als call-center, de rest is in gebruik t.b.v. diverse kleinere kantoorkamers en vergaderruimtes, kantine en sanitaire...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 1160 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

TE KOOP

Een prachtig ruim opgezet kantoorpand aan de rand van bedrijventerrein ''Witte Paal'' op een zichtlocatie aan de drukke Zuiderweg.

Het pand beschikt over een totaal van ca. 1.160 m² BVO kantoorruimte verdeeld over ca. 557 m² VVO kantoorruimte thans in gebruik als call-center, de rest is in gebruik t.b.v. diverse kleinere kantoorkamers en vergaderruimtes, kantine en sanitaire voorzieningen. Het gebouw is o.a. voorzien van noodstroomvoorzieningen, zakelijke glasvezelaansluiting en extra ontsluiting naar de ''Witte Paal''.

NB: Er zal een kadastrale en bouwkundige scheiding worden gerealiseerd tussen Zuiderweg 12 en het achtergelegen Zuiderweg 14. Zuiderweg 14 valt dan ook buiten dit aangeboden gedeelte.


Kerngegevens:
ca. 1.160 m² BVO kantoorruimte

Het is mogelijk dit pand in combinatie met Zuiderweg 14 te kopen.

Ligging/bereikbaarheid:
Het object heeft een gunstige ligging aan de rand van bedrijventerrein "Witte Paal" te Schagen. Het pand ligt tegenover het Noord-West Ziekenhuis Schagen en ligt pal achter de bioscoop en McDonald's aan de hoofdader tussen de uitvalswegen N245 en N241. Het pand ligt op loopafstand van het bus-en treinstation

Kadastraal bekend als:
Gemeente: Schagen
Sectie: C
Nummer: 3615 (gedeeltelijk)

Opleveringsniveau:
De kantoorruimte is onder meer voorzien van:
- Diverse kantoorruimtes
- Sanitaire voorzieningen
- Kantine
- Kabelgoten
- Verwarming
- Airconditioning
- Mechanische ventilatie
- Zakelijke glasvezelaansluiting
- Trafo-installatie bij het pand t.b.v. mogelijkheden groot aangesloten vermogen
- Noodstroomvoorzieningen met aggregaat en no break-installatie
- Twee ontsluitingen (Zuiderweg en Witte Paal)
- Gebouw is gasvrij

Parkeren:
Er is mogelijkheid tot parkeren op het eigen ruime parkeerterrein aan de achterzijde van het pand. Hier zijn na kadastrale splitsing ca. 30 parkeerplekken gesitueerd tbv Zuiderweg 12.

Aanvaarding
In overleg

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt slechts een uitnodiging in tot het doen van een voorstel. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming door onze opdrachtgever. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 1.150.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1968 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 1160 m² Perceeloppervlakte 4380 m² Energie Energieklasse A Energieindex 0.96 Energie einddatum 13-01-2029 Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 30 parkeerplaats(en) Diversen Locatie toelichting Het gebouw is gelegen aan de rand van een bedrijventerrein in Schagen en op zeer korte afstand van het centrum van Schagen en met korte ontsluiting naar diverse verbindingswegen. Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
1160 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Airco, mechanische ventilatie
Route van naar Zuiderweg 12, 1741 NA Schagen
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.