Terug naar de resultaten
Verkocht
De Droogmakerij 20 B in Heiloo 1851 LX

De Droogmakerij 20 B

1851 LX Heiloo
Vraagprijs € 217.500,- v.o.n. Huurprijs € 17.500,- p.j. Verkocht

Omschrijving

***NIEUWE PRIJS!!!***

Te huur/te koop:
Nieuw gebouwde multifunctionele bedrijfsunit met kantoorruimte op bedrijventerrein Boekelermeer Zuid 3 te koop of te huur, bij huur geldt een minimale huurperiode van 5 jaar. De unit is gebouwd met onderhoudsvrije materialen. De unit heeft aan de voorzijde een hoogte van 1000 cm en aan de achterzijde een hoogte van 900 cm. Het complex zal...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 210 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

***NIEUWE PRIJS!!!***

Te huur/te koop:
Nieuw gebouwde multifunctionele bedrijfsunit met kantoorruimte op bedrijventerrein Boekelermeer Zuid 3 te koop of te huur, bij huur geldt een minimale huurperiode van 5 jaar. De unit is gebouwd met onderhoudsvrije materialen. De unit heeft aan de voorzijde een hoogte van 1000 cm en aan de achterzijde een hoogte van 900 cm. Het complex zal worden verwarmd middels meerwarmte via de huisvuilcentrale in Alkmaar. Het plan is gerealiseerd met inachtneming van de uitgangspunten van duurzaamheid, welke zijn omschreven in het bestemmingsplan Boekelermeer Zuid 3.

Locatie:
Het project is gerealiseerd op bedrijventerrein Boekelermeer Zuid 3. Dit gedeelte van het bedrijventerrein wordt geheel nieuw gebouwd waardoor de omgeving er fris en representatief uit zal zien.

Bereikbaarheid:
De Boekelermeer Zuid 3 ligt ten oosten van Heiloo in de Boekelermeerpolder, tussen de snelweg A9 en het Noord-Hollands Kanaal. De bereikbaarheid van het bedrijventerrein is goed. In de toekomst krijgt de A9 een extra afslag bij Heiloo met een directe verbindingsweg naar het terrein. Tussen het Alkmaarse deel van de Boekelermeer en de Boekelermeer Zuid 3 komt t.z.t. een verbindingsweg zodat u het bedrijventerrein van alle kanten prima kunt bereiken.

Oppervlakte:
Bedrijfsruimte: ca. 130 m²
Kantoorruimte begane grond: ca. 40 m²
Kantoorruimte 1e verdieping: ca. 40 m²
Totaal: ca. 210 m²

Opleveringsniveau:
- elektrisch bedienbare overheaddeur (400 x 424 cm);
- nutsvoorzieningen tot in de meterkast (geen meters e.d.);
- verwarming t.b.v. meerwarmte via HVC tot in meterkast (geen warmtewisselaar/verwarmingsunit);
- toilet;
- vloerbelasting begane grond van 1500 kg/m², beton monoliet afgewerkt;
- vloerbelasting verdieping van 500 kg/m²;
- buitenverlichting vanuit units via automatische schakeling;
- de rijwegen zijn voorzien van klinkerbestrating;
- aluminium buitenkozijnen.

Isolatiewaarden:
Vloer: 3,60 m² k/w
Gevel: 3,00 m² k/w
Dak: 3,75 m² k/w

Beveiliging:
Camerabewaking vanuit de centrale.

Parkeren:
2 toegewezen parkeerplaatsen.

Garantie:
Op het betonwerk en de dakbedekking rust een garantie van 10 jaar.

Bijzonderheden:
- Verplichte lidmaatschap aan vereniging van eigenaren.
- De koopprijs zal worden verhoogd gelijk met een bedrag waartoe verkoper gerechtigd is in het reservefonds gehouden door de VVE.
- Algemene voorwaarden voor de uitgifte van onroerende zaken van de gemeente Heiloo.

Voorbehoud:
Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door Pieter Haverkamp Bedrijfsmakelaardij B.V. echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 217.500,- vrij op naam Huurprijs € 17.500,- per jaar Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting na oplevering nieuwbouw BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Nieuwbouw Bouwjaar 2008 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 210 m² Vloerbelasting 1500 kg/m² Vrije hoogte 900 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 130 m² Oppervlakte kantoorruimte 80 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 2 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Bedrijventerrein Locatie toelichting De Boekelermeer Zuid 3 ligt ten oosten van Heiloo in de Boekelermeerpolder, tussen de snelweg A9 en het Noord-Hollands Kanaal. De bereikbaarheid van het bedrijventerrein is goed. In de toekomst krijgt de A9 een extra afslag bij Heiloo met een directe verbindingsweg naar het terrein. Tussen het Alkmaarse deel van de Boekelermeer en de Boekelermeer Zuid 3 komt t.z.t. een verbindingsweg zodat u het bedrijventerrein van alle kanten prima kunt bereiken. Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen uitstekend Onderhoud buiten uitstekend Afstand tot snelwegafrit op 5000 m of meer Afstand tot N.S. station op 3000 m tot 4000 m Afstand tot winkelvoorz. op 1000 m tot 1500 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren
Oppervlakte
130 m²
Vrije hoogte
900 cm
Vloerbelasting
1500 kg/m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
80 m²
Aantal verdiepingen
1
Route van naar De Droogmakerij 20 B, 1851 LX Heiloo
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.