Terug naar de resultaten
Te koop
De Hoefsmid 15 in Heiloo 1851 PZ

De Hoefsmid 15

1851 PZ Heiloo
Vraagprijs € 235.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

TE KOOP Veelzijdige ruimte voor ieder type organisatie! Wij bieden ca. 216 m² kantoor-/praktijk ruimte tevens te gebruiken als showroom verdeeld over 2 verdiepingen aan, deel uitmakende van een fraai bedrijfsverzamelgebouw. Het object is gelegen op uitstekend bereikbare kantorenlocatie aan de rand van Heiloo met goede ontsluiting naar de A9 en het station van Heiloo. Ben je geïnspireerd door...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 216 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

TE KOOP

Veelzijdige ruimte voor ieder type organisatie! Wij bieden ca. 216 m² kantoor-/praktijk ruimte tevens te gebruiken als showroom verdeeld over 2 verdiepingen aan, deel uitmakende van een fraai bedrijfsverzamelgebouw.
Het object is gelegen op uitstekend bereikbare kantorenlocatie aan de rand van Heiloo met goede ontsluiting naar de A9 en het station van Heiloo.

Ben je geïnspireerd door de succesverhalen van Google, Uber en Airbnb? Deze veelzijdige locatie bied alles om jouw droom als ambitieuze ondernemer waar te maken. Totaal 216 m2 om jezelf (als ‘Master of Organized Chaos’) te werken naar jouw succes.
Maak jouw kickstart op het bedrijventerrein de Oude Werf te Heiloo. Het terrein is uitstekend bereikbaar met een goede ontsluiting naar de A9 en het stadion van Heiloo.
Wilt u ook onderdeel worden van deze creatieve rij met bedrijven? Neem dan snel contact met ons kantoor op, wij laten u deze veelzijdige ruimte graag zien!

Ligging/bereikbaarheid:
Het object is gelegen aan de rand van Heiloo op de bedrijventerrein de Oude Werf te Heiloo. De kantoorruimte is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer met op ca. 1.2 km afstand de bushalte en op ca. 2 km het station van Heiloo.

Kerngegevens:
Begane grond: ca. 112 m²
Eerste verdieping: ca. 104 m²

Kadastraal bekend als:
Gemeente: Heiloo
Sectie: D
Nummer: 4148
Grootte: 1 a 15 ca

Energielabel:
Het object beschikt over energielabel A en deze is geldig tot 22 oktober 2028

Opleveringsniveau:
De kantoorruimte is voorzien van o.a.:
- Pantry
- Keuken
- Systeem plafond met verlichting
- Verwarming
- Vloerbedekking

Tevens is er een glasvezelaansluiting aanwezig in het pand

Parkeren:
De door ons genoemde 3 parkeerplaatsen maken onderdeel uit van het voorliggende gedeelde parkeerterrein. (Plekken zijn echter niet gereserveerd)

Aanvaarding:
In overleg

Huur is bespreekbaar.
De huurprijs bedraagt € 23.760,- per jaar, excl. BTW.

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt slechts een uitnodiging in tot het doen van een voorstel. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming door onze opdrachtgever. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 235.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1997 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 216 m² Perceeloppervlakte 115 m² Energie Energieklasse A Energieindex 1.01 Energie einddatum 22-10-2028 Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 3 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 5000 m of meer Afstand tot N.S. station op 1500 m tot 2000 m Afstand tot winkelvoorz. op 3000 m tot 4000 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
216 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Airco, mechanische ventilatie
Turnkey
Ja
Route van naar De Hoefsmid 15, 1851 PZ Heiloo
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.