Terug naar de resultaten
Verkocht
Heerenweg 38 A in Heiloo 1851 KS

Heerenweg 38 A

1851 KS Heiloo
Prijs op aanvraag Verkocht

Omschrijving

TE KOOP WINKELPAND MET BOVENWONING Heerenweg 38 A te Heiloo Buitenkans! Waar vind je dit nog wonen en werken in het hartje van het centrum. De woonruimte is recentelijk gemoderniseerd en van alle gemakken voorzien. Kortom het is al de moeite waard om alleen al een kijkje te komen nemen. Midden in het centrum van Heiloo, gelegen aan hetzelfde plein als winkelcentrum 't Loo, bieden wij een...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 144 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

TE KOOP

WINKELPAND MET BOVENWONING
Heerenweg 38 A te Heiloo

Buitenkans! Waar vind je dit nog wonen en werken in het hartje van het centrum. De woonruimte is recentelijk gemoderniseerd en van alle gemakken voorzien. Kortom het is al de moeite waard om alleen al een kijkje te komen nemen.

Midden in het centrum van Heiloo, gelegen aan hetzelfde plein als winkelcentrum 't Loo, bieden wij een winkelruimte mét bovenwoning aan. De winkel betreft ca. 140 m², heeft een frontbreedte van 5,87 meter (achter in de winkel een breedte van 8,70 meter) en het pand heeft een diepte van 17,60 m.

De zelfstandige bovenwoning, met een woonoppervlakte van ca. 135 m², is gelegen op zowel de eerste- als de zolderverdieping en beschikt over een dakterras gelegen op het zuid-oosten.
Op de eerste verdieping beschikt het appartement over o.a. een royale woonkamer met toegang naar het balkon, een moderne keuken v.v. inbouwapparatuur en toegang tot het dakterras, 1 slaapkamer/werkkamer en een aparte wasruimte met aansluitingen.
Op de 2e verdieping treft men 1 slaapkamer, een luxe badkamer v.v. een hoekbad, douche en dubbele wastafel, een separaat toilet en een aparte bergruimte.

Opleveringsniveau:
De winkelruimte is onder meer voorzien van:
- Airconditioning
- Warmtegordijn
- Pantry
- Sanitaire voorziening

De woonruimte is onder meer voorzien van:
- Woonkamer
- 3 slaapkamers
- separaat toilet
- badkamer v.v. hoekbad, douche en dubbele wastafel

Parkeren:
Zowel naast het winkelcentrum als aan de achterzijde van het pand treft u voldoende gratis parkeergelegenheid.

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Heiloo
Sectie: A
Nummers 5480, 8152 A1 en 8152 A2

Aanvaarding
In overleg.

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt slechts een uitnodiging in tot het doen van een voorstel. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming door onze opdrachtgever. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Overdracht Status Verkocht Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 144 m² Verkoopoppervlakte 132 m² Woonoppervlakte 135 m² Frontbreedte 550 cm Energie Energieklasse A Energieindex 4.00 Energie einddatum 15-11-2026 Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Winkelcentrum Locatie toelichting Midden in het centrum van Heiloo, gelegen aan hetzelfde plein als winkelcentrum 't Loo. Aantal lagen 1 Woonruimte Woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m Afstand tot N.S. station op 1000 m tot 1500 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
144 m²
Verkoop vloeroppervlakte
132 m²
Frontbreedte
550 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A1
Detailhandel
Ja
Ter overname
Ja
Route van naar Heerenweg 38 A, 1851 KS Heiloo
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.