Pieter Haverkamp Bedrijfsmakelaardij

Robijnstraat 2
1812 RB Alkmaar
Tel: 072-5404030
info@pieterhaverkamp.nl
Stevinstraat 4 F, 1704 RN Heerhugowaard, Bedrijfsruimte (BOG) Huurprijs € 1.000,- p.m.
Stevinstraat 4 F in Heerhugowaard 1704 RN

Omschrijving

TE HUUR

Op bedrijventerrein de Zandhorst gelegen bedrijfsruimte van ca. 223 m². De bedrijfshal doet prima dienst als opslag-/bedrijfsruimte en is gelegen in een kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw. De unit is gelegen aan de achterzijde van het pand Stevinstraat 4 te Heerhugowaard. Het pand heeft goede ontsluiting naar de provinciale weg N242 (Westerweg) en de Alkmaarse ringweg naar de A9 en A7.

Ligging/bereikbaarheid:
Het object is gelegen op bedrijventerrein Zandhorst II. Dit terrein is circa 130 hectare groot en gelegen aan de zuidkant van Heerhugowaard met een centrale ligging tussen Alkmaar, Hoorn en Den Helder. De eerste gronduitgifte vond plaats in 1978. Het bedrijventerrein is recent opgeknapt, waarbij onder meer de riolering is aangepakt en de kwaliteit van de buitenruimte verhoogd. In 2002 is de Caravanboulevard gerenoveerd waardoor deze een uitstraling van allure heeft verkregen.

Kerngegevens:
- Bedrijfsruimte: ca. 223 m²

Opleveringsniveau:
De bedrijfsruimte is onder meer voorzien van:
- vrije hoogte ca. 4 meter
- vloerbelasting ca. 1.000 kg per m²
- overheaddeur
- toilet
- pantry
- verwarming d.m.v. gasheater
- TL-verlichtingsarmaturen
- kappen voorzien van lichtstraten

Servicekosten:
Ten behoeve van levering gas, water en elektra zal huurder aan verhuurder een bedrag thans ingeschat op € 125,- excl. btw. als voorschotbetaling verschuldigd zijn.

Parkeren:
Parkeren is mogelijk voor het gehuurde of aan de openbare weg

Aanvaarding:
In overleg

Voorbehoud:
Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door Pieter Haverkamp Bedrijfsmakelaardij B.V. echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard.

******************************************************************
Uitgangspunten verhuurder met betrekking tot een vrijblijvende huuraanbieding:
******************************************************************

1.Gehuurde
Stevinstraat 4 F te Heerhugowaard.

2. Huurprijs
€ 1.000,- per maand exclusief BTW.

3. Huuringangsdatum
In overleg

4. Huurperiode
5 jaar met verlengingsperioden van telkens 5 jaar. Indien u een kortere huurperiode wenst, dient u dit aan te geven.

5. Huurbetaling
Per maand vooruit.

6. Huurprijsaanpassing
Ieder jaar op basis van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI) Alle Huishoudens, zoals gepubliceerd door het CBS (2006=100), voor het eerst per datum 1 jaar na ingang huurovereenkomst.

7. Contractvoorwaarden
Standaard ROZ model vastgesteld in 2015 inclusief aanvullende bepalingen van verhuurder.

8. Bankgarantie/waarborgsom
Gelijk aan drie maanden huur inclusief BTW en eventuele servicekosten.

9. BTW
Bij het vaststellen van de huurprijs is ervan uitgegaan dat huurder voor meer dan 90% aftrekgerechtigde prestaties in het gehuurde zal verrichten.

10. Servicekosten
Ten behoeve van levering gas, water en elektra zal huurder aan verhuurder een bedrag thans ingeschat op € 125,- excl. btw. als voorschotbetaling verschuldigd zijn.

11. Bestemming gehuurde
Bedrijfsruimte, e.e.a. passend binnen bestemming zoals opgenomen in bestemmingsplan Zandhorst e.o. Voor nadere informatie verwijzen u naar www.ruimtelijkeplannen.nl.

12. Wijze van oplevering
In huidige staat, e.e.a. zoals getoond, aan partijen genoegzaam bekend.

13. Aanvullende bepalingen
Drugs:
Huurder staat er uitdrukkelijk voor in dat in het gehuurde geen handel in drugs, natuurlijke middelen of natuurlijke geestverruimende middelen zal plaatsvinden en dat er geen middelen, als bedoeld in artikel 2 van de Opiumwet of stoffen, die alleen op recept van een arts mogen worden afgegeven, zullen worden gebruikt, bereid, verkocht, verwerkt, afgeleverd, versterkt of vervaardigd dan wel aanwezig.
Toegang gehuurde:
Verhuurder en/of alle door hem aan te wijzen personen zijn na overleg met huurder gerechtigd het gehuurde 4 x per jaar op werkdagen tussen 8.00 uur en 17.30 uur te betreden voor controle op naleving van omschreven gebruik.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 1.000,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 125,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1989 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 223 m² Vloerbelasting 1000 kg/m² Vrije hoogte 392 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 223 m² Diversen In units vanaf 223 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig