Terug naar de resultaten
Verhuurd
Stevinstraat 4 B in Heerhugowaard 1704 RN

Stevinstraat 4 B

1704 RN Heerhugowaard
Huurprijs € 1.395,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

TE HUUR Op bedrijventerrein de Zandhorst gelegen bedrijfsruimte met kantoor van in totaal ca. 266 m². De bedrijfsruimte van ca. 226 m² is te bereiken via een eigen oprit. De kantoorruimte van ca. 40 m² is eveneens gelegen op de begane grond. De unit is gelegen in een kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw. Goede ontsluiting naar de provinciale weg N242 (Westerweg) en de Alkmaarse ringweg naar de A9...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 266 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR

Op bedrijventerrein de Zandhorst gelegen bedrijfsruimte met kantoor van in totaal ca. 266 m². De bedrijfsruimte van ca. 226 m² is te bereiken via een eigen oprit. De kantoorruimte van ca. 40 m² is eveneens gelegen op de begane grond.
De unit is gelegen in een kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw. Goede ontsluiting naar de provinciale weg N242 (Westerweg) en de Alkmaarse ringweg naar de A9 en A7.

Ligging/bereikbaarheid:
Het object is gelegen op bedrijventerrein Zandhorst II. Dit terrein is circa 130 hectare groot en gelegen aan de zuidkant van Heerhugowaard met een centrale ligging tussen Alkmaar, Hoorn en Den Helder. De eerste gronduitgifte vond plaats in 1978. Het bedrijventerrein is recent opgeknapt, waarbij onder meer de riolering is aangepakt en de kwaliteit van de buitenruimte verhoogd. In 2002 is de Caravanboulevard gerenoveerd waardoor deze een uitstraling van allure heeft verkregen.

Kerngegevens:
- Bedrijfsruimte: ca. 226 m²
- Kantoorruimte: ca. 40 m²
- Totaal : ca. 266 m²

Opleveringsniveau:
De bedrijfsruimte is onder meer voorzien van:
- lichtstraten
- overheaddeur
- betonvloer
- systeemplafond v.v. verlichting
- cv met radiatoren

Servicekosten:
Ten behoeve van diverse leveringen en diensten zal huurder aan verhuurder een bedrag thans ingeschat op € 175,- als voorschotbetaling verschuldigd zijn.

Parkeren:
Parkeren is mogelijk rond het pand.

Aanvaarding:
In overleg, per 1 september 2018 beschikbaar.

Voorbehoud:
Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door Pieter Haverkamp Bedrijfsmakelaardij B.V. echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard.


******************************************************************
Uitgangspunten verhuurder met betrekking tot een vrijblijvende huuraanbieding:
******************************************************************

1.Gehuurde
Stevinstraat 4 B te Heerhugowaard.

2. Huurprijs
€ 1.395,- per maand exclusief BTW.

3. Huuringangsdatum
In overleg, per 1 september 2018 beschikbaar.

4. Huurperiode
5 jaar met verlengingsperioden van telkens 5 jaar. Indien u een kortere huurperiode wenst, dient u dit aan te geven.

5. Huurbetaling
Per maand vooruit.

6. Huurprijsaanpassing
Ieder jaar op basis van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI) Alle Huishoudens, zoals gepubliceerd door het CBS (2006=100), voor het eerst per datum 1 jaar na ingang huurovereenkomst.

7. Contractvoorwaarden
Standaard ROZ model vastgesteld in 2015 inclusief aanvullende bepalingen van verhuurder.

8. Bankgarantie/waarborgsom
Gelijk aan drie maanden huur inclusief BTW en eventuele servicekosten.

9. BTW
Bij het vaststellen van de huurprijs is ervan uitgegaan dat huurder voor meer dan 90% aftrekgerechtigde prestaties in het gehuurde zal verrichten.

10. Servicekosten
Ten behoeve van diverse leveringen en diensten zal huurder aan verhuurder een bedrag thans ingeschat op € 175,- als voorschotbetaling verschuldigd zijn.

11. Bestemming gehuurde
Bedrijfsruimte, e.e.a. passend binnen bestemming zoals opgenomen in bestemmingsplan Zandhorst e.o. Voor nadere informatie verwijzen u naar www.ruimtelijkeplannen.nl.

12. Wijze van oplevering
In huidige staat, e.e.a. zoals getoond, aan partijen genoegzaam bekend.

13. Aanvullende bepalingen
Drugs:
Huurder staat er uitdrukkelijk voor in dat in het gehuurde geen handel in drugs, natuurlijke middelen of natuurlijke geestverruimende middelen zal plaatsvinden en dat er geen middelen, als bedoeld in artikel 2 van de Opiumwet of stoffen, die alleen op recept van een arts mogen worden afgegeven, zullen worden gebruikt, bereid, verkocht, verwerkt, afgeleverd, versterkt of vervaardigd dan wel aanwezig.
Toegang gehuurde:
Verhuurder en/of alle door hem aan te wijzen personen zijn na overleg met huurder gerechtigd het gehuurde 4 x per jaar op werkdagen tussen 8.00 uur en 17.30 uur te betreden voor controle op naleving van omschreven gebruik.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 1.395,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 175,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1974 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 266 m² Perceeloppervlakte 2067 m² Oppervlakte bedrijfsruimte 226 m² Oppervlakte kantoorruimte 40 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 0 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m Afstand tot N.S. station op 1500 m tot 2000 m Afstand tot winkelvoorz. op 500 m tot 1000 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry
Oppervlakte
226 m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
40 m²
Aantal verdiepingen
1

Foto's

Download PDF

Route van naar Stevinstraat 4 B, 1704 RN Heerhugowaard
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.