Terug naar de resultaten
Koop / huur
Bergerweg 92 in Bergen (Nh) 1862 PR

Bergerweg 92

1862 PR Bergen (Nh)
Vraagprijs € 1.950.000,- k.k. Huurprijs € 95.000,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

TE KOOP / TE HUUR Room with a view: "Voor een buitenstandaard pandliefhebber" gelegen op een unieke locatie, een wereldberoemde plek in Noord-Holland, beter bekend als de voormalige Bergermeermin, wie is daar vroeger niet geweest. Aan de achterzijde van het object treft u unieke vergezichten over het water en de Bergermeerpolder! Vrijstaande, karakteristieke én multifunctionele kantoor-/...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 685 m² In units vanaf 685 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

TE KOOP / TE HUUR

Room with a view: "Voor een buitenstandaard pandliefhebber" gelegen op een unieke locatie, een wereldberoemde plek in Noord-Holland, beter bekend als de voormalige Bergermeermin, wie is daar vroeger niet geweest. Aan de achterzijde van het object treft u unieke vergezichten over het water en de Bergermeerpolder!

Vrijstaande, karakteristieke én multifunctionele kantoor-/ praktijkruimte met dienstwoning, met royale gelegenheid voor het parkeren van ca. 30 auto's op eigen terrein.
De begane grond en de 1e verdieping zijn ingericht in ruimtes van diverse afmetingen. Achter het pand treft u een ruime moderne woning welke met een kleine aanpassing zowel inpandig als via de buitenzijde toegankelijk is.

Locatie/ bereikbaarheid:
Het pand is gelegen aan de Bergerweg met een korte ontsluiting naar Bergen, alsmede naar de ringweg van Alkmaar en de A9.

Kerngegevens:
Begane grond:
- Ca. 300 m² BVO kantoorruimte
- Ca. 80 m² BVO winkel/showroomruimte
- Ca. 245 BVO woonruimte

Verdieping:
- Ca. 60 m² BVO kantoorruimte

Totaal ca. 685 m² BVO

Opleveringsniveau:
De kantoorruimte is onder meer voorzien van:
- Pantry
- Nutsvoorzieningen
- Centrale verwarming

Parkeren:
Op eigen terrein is er plek voor ca. 30 auto's.

Kadastrale gegevens:
Gemeente Bergen
Sectie E
Nummer 328
Groot: 4.150 m²

Aanvaarding:
In overleg, kan spoedig.

HUURPRIJSKORTING:
De genoemde huurprijs (€ 95.000,-) is op basis van een 5 jarige huurovereenkomst, waarbij huurder de eerste 2,5 jaar €20.000,- huurkorting krijgt, zodat de aanvangshuur €75.000,- per jaar wordt.

Voorbehoud:
Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door Pieter Haverkamp Bedrijfsmakelaardij B.V. echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 1.950.000,- kosten koper Huurprijs € 95.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 685 m² Perceeloppervlakte 4150 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 30 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 685 m² Locatie Elders Locatie toelichting De locatie kenmerkt zich doordat het prominent gelegen is aan de hoofd uitvalsweg van het kunstenaarsdorp Bergen. Aantal lagen 2 Woonruimte Woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 500 m tot 1000 m Afstand tot N.S. station op 2000 m tot 3000 m Afstand tot winkelvoorz. op 2000 m tot 3000 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
685 m²
In units vanaf
685 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, toilet, pantry, verwarming
Route van naar Bergerweg 92, 1862 PR Bergen (Nh)
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.