Terug naar de resultaten
Te huur
Eeuwigelaan 1 in Bergen (Nh) 1861 CL

Eeuwigelaan 1

1861 CL Bergen (Nh)
Vraagprijs € 21.000,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

TE HUUR Een unieke kans om kantoor te houden op een historierijke toplocatie! Op een van de meest geliefde plekken in Bergen, gelegen in Landgoed Het Hof te Bergen bieden wij ca. 107 m² kantoorruimte op de eerste verdieping aan In de heerlijkheid Bergen vind u dit pand, gelegen aan de Eeuwigelaan, een van Bergens meest bekende lanen, tussen Bergen en Bergen aan zee. Kenmerkend aan de Eeuwigelaan...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 107 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR

Een unieke kans om kantoor te houden op een historierijke toplocatie! Op een van de meest geliefde plekken in Bergen, gelegen in Landgoed Het Hof te Bergen bieden wij ca. 107 m² kantoorruimte op de eerste verdieping aan
In de heerlijkheid Bergen vind u dit pand, gelegen aan de Eeuwigelaan, een van Bergens meest bekende lanen, tussen Bergen en Bergen aan zee. Kenmerkend aan de Eeuwigelaan zijn de vele bomen langs de weg. U kunt hier weergaloos werken in het groen!

Geschiedenis:
Landgoed Het Hof kent een eeuwenoude geschiedenis. De eerste bewoners waren van het geslacht van Haemstede Montigny (1285-1438). Daarna kwamen de families Van Borselen (1438-1507) en Van Brederode (1507-1568). In 1574 werd het herenhuis door de troepen van Sonoy in de slag tegen de Spanjaarden verwoest.
Het Hof, zoals we het nu kennen, is een zeer vroeg en uniek zuiver Hollands classicistisch aangelegde buitenplaats, gerealiseerd door Jhr. Anthonis Studler van Zurck, een rijke koopman van Zwitserse afkomst. Hij kreeg de Heerlijkheid Bergen in 1641 in zijn bezit.
In 1851 kocht Jacobus Henricus van Reenen Bergen. Nadat van Reenen Het Hof grondig restaureerde tot zijn huidige vorm vestigde hij zich er samen met zijn echtgenoot Jonkvrouw Wilhelmina Rendorp van Marquette. Een eeuw lang bleef Het Hof in het bezit van de van Reenens, waarna het in 1952 in bezit van de gemeente kwam.
Na een poos in gebruik te zijn geweest door de Volkshogeschool is het pand inmiddels in gebruik door Blooming waar het idyllische landgoed een tot de verbeelding sprekende ontmoetings- en belevingsplek is geworden met cultuur, natuur, kunst en gastronomie als belangrijkste uitgangspunten.

In de nu beschikbare kantoorruimte is dit voor uw bedrijf toch een fantastische kans om zich hierbij te voegen?!

Ligging/bereikbaarheid:
Door de unieke ligging aan de lommerrijke Eeuwigelaan en de toegangsweg, op het perceel met het "Oude Hof" is de locatie uniek te noemen. Het pand is gelegen in het zuidwesten van Bergen, met het centrum van Bergen op slechts 1 kilometer afstand. Met ongeveer een kwartier rijden is ook het centrum van Alkmaar goed te bereiken.

Opleveringsniveau:
De kantoorruimte is o.a. voorzien van:
- Eigen opgang (sobere uitvoering)
- Diverse kantoorkamers
- Verwarming
- Verlichting
- Kabelgoten

Parkeren:
Voor zowel gebruikers als bezoekers dient parkeren plaats te vinden op de parkeerplaatsen van de Gemeente Bergen NH (=openbaar)

Aanvaarding:
In overleg, kan spoedig

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt slechts een uitnodiging in tot het doen van een voorstel. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming door onze opdrachtgever. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 21.000,- per jaar Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Servicekosten € 35,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1926 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 107 m² Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
107 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen, kabelgoten, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Turnkey
Ja
Route van naar Eeuwigelaan 1, 1861 CL Bergen (Nh)
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.