Terug naar de resultaten
Verkocht
Strooijonkerstraat 1 F in Alkmaar 1812 PJ

Strooijonkerstraat 1 F

1812 PJ Alkmaar
Prijs op aanvraag Verkocht

Omschrijving

TE KOOP Op een goed bereikbare locatie op het bedrijventerrein Overdie bieden wij deze bedrijfsunit van in totaal ca. 120 m2 aan. De unit bestaat uit een bedrijfshal van ca. 110 m² met een kantoorruimte van ca. 10 m² en heeft een functionele indeling. Oa. voorzien van toilet, pantry en een overhead-deur. Uitstekende bereikbaarheid vanaf de ring Alkmaar welke op slechts 1 minuut van het object...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 120 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

TE KOOP

Op een goed bereikbare locatie op het bedrijventerrein Overdie bieden wij deze bedrijfsunit van in totaal ca. 120 m2 aan. De unit bestaat uit een bedrijfshal van ca. 110 m² met een kantoorruimte van ca. 10 m² en heeft een functionele indeling. Oa. voorzien van toilet, pantry en een overhead-deur.

Uitstekende bereikbaarheid vanaf de ring Alkmaar welke op slechts 1 minuut van het object gelegen is. Ook de binnenstad van Alkmaar is eenvoudig en snel te bereiken.

Ligging/bereikbaarheid:
Het object is gelegen op bedrijventerrein de Overdie. Dit terrein is circa 30 hectare groot en gelegen aan de zuid-oosttkant van Alkmaar. De eerste gronduitgifte vond plaats in 1982, herstructurering van het bedrijventerrein vindt thans plaats. De typen bedrijven die hier gevestigd zijn, zijn onder andere productie, groothandel, distributie, logistiek, transport, bouw en detailhandel in auto’s, boten en caravans. (milieucategorie 1 t/m 4, in de toekomst lichtere activiteit gewenst).

Het object is goed bereikbaar vanuit het centrum en de randweg en heeft een korte ontsluiting naar de snelweg A9. Het object is zowel per auto, fiets en openbaar vervoer goed bereikbaar.

Oppervlakte:
Strooijonkerstraat 1F:
begane grond ca. 110 m² BVO bedrijfsruimte
begane grond ca. 10 m² BVO kantoorruimte
Totaal 120 m²

Opleveringsniveau:
- Het object is onder meer voorzien van:
- Overhead-deur;
- Toilet;
- Pantry;

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Alkmaar
Sectie F:
Nummer: 7042
Groot: 124 m²

Parkeren:
Parkeren kan op de voorgelegen parkeerplaatsen.

Aanvaarding:
In overleg

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt slechts een uitnodiging in tot het doen van een voorstel. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming door onze opdrachtgever. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Overdracht Status Verkocht Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 120 m² Perceeloppervlakte 124 m² Vrije hoogte 440 cm Oppervlakte kantoorruimte 10 m² Diversen Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op minder dan 500 m Afstand tot N.S. station op 2000 m tot 3000 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry
Oppervlakte
110 m²
Vrije hoogte
440 cm
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
10 m²
Aantal verdiepingen
1
Route van naar Strooijonkerstraat 1 F, 1812 PJ Alkmaar
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.