Terug naar de resultaten
Verkocht
Schoutenstraat 13 in Alkmaar 1811 HC

Schoutenstraat 13

1811 HC Alkmaar
Vraagprijs € 245.000,- k.k. Verkocht

Omschrijving

TE KOOP Dit winkelpand met bovenwoning is in totaal ca. 150 m² groot gelegen in het hartje centrum van Alkmaar. Gelegen tussen de winkelstraten Langestraat en Laat met o.a. kledingwinkel Ulla Popken tegenover dit pand is dit een toplocatie voor uw winkel. De winkelruimte is gelegen op de begane grond, heeft o.a. een frontbreedte van ca. 5,1 meter, is voorzien van o.a. een rolluik,...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 150 m² Aantal lagen 3
Lees meer

Omschrijving

TE KOOP

Dit winkelpand met bovenwoning is in totaal ca. 150 m² groot gelegen in het hartje centrum van Alkmaar. Gelegen tussen de winkelstraten Langestraat en Laat met o.a. kledingwinkel Ulla Popken tegenover dit pand is dit een toplocatie voor uw winkel.

De winkelruimte is gelegen op de begane grond, heeft o.a. een frontbreedte van ca. 5,1 meter, is voorzien van o.a. een rolluik, camerabeveiliging en alarminstallatie. De totale "verkoopoppervlakte" van de winkel is ca. 80 m².

Boven de winkel bevindt zich een voormalige woonruimte van in totaal ca. 70 m² verdeeld over de verdieping en zolder. De eerste verdieping omvat de woonkamer, keuken en badkamer met toilet en douche. De zolderverdieping omvat 2 slaapkamers.

Bent u niet vies van de handen uit de mouwen te steken en een verouderd pand volledig op te knappen? Dan biedt dit pand een geweldige mogelijkheid voor u! Wanneer belt u ons voor een bezichtiging?

Ligging/bereikbaarheid:
Gelegen tussen de Langestraat en Laat, de 2 langste winkelstraten, in de binnenstad van Alkmaar, met in de omgeving verschillende winkels en restaurants. Op loofafstand bevinden zich o.a. de Grote kerk en de Molen van Piet.
De locatie is te voet, op de fiets en het openbaar vervoer goed te bereiken.

Opleveringsniveau:
De winkel is onder meer voorzien van:
- Rolluik
- Alarminstallatie
- Beveiligingscamera
- CV-ketel
- Eigen nutsvoorzieningen

De woonruimte is onder meer voorzien van:
- Pantry
- Toilet
- Douche

Parkeren:
Parkeren kan op de Oudegracht en uiteraard in de diverse parkeergarages in de buurt.

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Alkmaar
Sectie: A
nummer: 4298
groot: 133 m²

Aanvaarding:
In overleg

Ouderdomsclausule:
De onroerende zaak is van oudere bouwdatum. Bij koop zal koper aanvaarden alle in verband met de dienovereenkomstige staat en de daarmede voorzienbare en/of te verwachten tekortkomingen van de onroerende zaak, in het bijzonder met betrekking tot leidingen, lozingen, daken en eventuele installaties, ook voor zover die een tijdelijke belemmering zouden kunnen zijn voor het normaal gebruik van de onroerende zaak.

Asbest:
Vanwege de oudere bouwdatum kunnen in de onroerende zaak asbesthoudende stoffen aanwezig zijn. Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen te worden genomen. Bij koop zal koper verkoper vrijwaren voor alle aansprakelijkheden die uit de aanwezigheid van asbest in de onroerende zaak zouden kunnen voortvloeien.

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt slechts een uitnodiging in tot het doen van een voorstel. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming door onze opdrachtgever. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 245.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1926 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 150 m² Verkoopoppervlakte 80 m² Perceeloppervlakte 133 m² Frontbreedte 513 cm Diversen Aantal lagen 3 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m Afstand tot N.S. station op 500 m tot 1000 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m Welstandsklasse B2
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
150 m²
Verkoop vloeroppervlakte
80 m²
Frontbreedte
513 cm
Verdiepingen
3
Welstandsklasse
B2
Detailhandel
Ja
Ter overname
Ja
Route van naar Schoutenstraat 13, 1811 HC Alkmaar
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.