Terug naar de resultaten
Verhuurd
Robijnstraat 94 A in Alkmaar 1812 RB

Robijnstraat 94 A

1812 RB Alkmaar
Huurprijs € 1.000,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

TE HUUR Kantoorunit op toplocatie in het bijzonder representatieve kantoorgebouw De Robijn aan de Robijnstraat met 3 parkeerplaatsen op bijhorend parkeerterrein. Deze beschikbare kantoorunit is gelegen op de begane grond en is direct beschikbaar en zeer compleet uitgerust o.a. voorzien van een pantry, systeemplafond met verlichting, klimaatbeheersingssysteem d.m.v. verwarming en koeling. Tevens...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 140 m² In units vanaf 140 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR

Kantoorunit op toplocatie in het bijzonder representatieve kantoorgebouw De Robijn aan de Robijnstraat met 3 parkeerplaatsen op bijhorend parkeerterrein.

Deze beschikbare kantoorunit is gelegen op de begane grond en is direct beschikbaar en zeer compleet uitgerust o.a. voorzien van een pantry, systeemplafond met verlichting, klimaatbeheersingssysteem d.m.v. verwarming en koeling. Tevens is er een lift en zijn er gemeenschappelijke sanitaire voorzieningen. Bij het gehuurde behoren 3 parkeerplaatsen op eigen terrein (per unit).

Kerngegevens:
- Robijnstraat 94 A Kantoorruimte op de begane grond van ca. 140 m²
* Combinatie mogelijk met 1e verdieping (140 m²) én 2e verdieping (140 m²).

Ligging/bereikbaarheid:
Het kantoorgebouw De Robijn is gunstig gelegen aan de Robijnstraat met korte ontsluiting naar de autosnelweg A9 en de ringweg van Alkmaar.

Opleveringsniveau:
Het kantoorgebouw beschikt onder meer over de volgende installaties:
- Klimaatbeheersingssysteem d.m.v. verwarming en koeling;
- Systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
- Toiletgroepen;
- Lift in centrale hal.

Deze kantoorruimte is niet alleen geschikt voor kantoorgebruik, ook is een eventueel gebruik als fitness mogelijk.

Parkeren:
Parkeren kan op 3 eigen plaatsen op eigen terrein.

Aanvaarding:
In overleg.

Servicekosten:
Ten behoeve van diverse leveringen en diensten zal huurder aan verhuurder een bedrag ad € 35,- per m² per jaar excl. BTW als voorschotbetaling verschuldigd zijn. Diensten zijn o.a. glasbewassing, liftonderhoud, levering gas, water en elektra, onderhoud buitenruimte.

Huurprijs:
Let op: Verhuurder biedt u de eerste 6 maanden een huurprijs van € 600,- per maand aan, daarna geldt de huurprijs van € 1.000,- per maand, uitgaande van een huurovereenkomst van minimaal 24 maanden.

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt slechts een uitnodiging in tot het doen van een voorstel. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming door onze opdrachtgever. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

***********************************************************************************************
Uitgangspunten verhuurder met betrekking tot een vrijblijvende huuraanbieding:
***********************************************************************************************

1.Gehuurde
Kantoorruimte aan de Robijnstraat 94 A te Alkmaar

2. Huurprijs
Verhuurder biedt u de eerste 6 maanden een huurprijs van € 600,- per maand aan, daarna geldt de huurprijs van € 1.000,- per maand, uitgaande van een huurovereenkomst van minimaal 24 maanden.

3. Huuringangsdatum
In overleg

4. Huurperiode
Voorkeur verhuurder 5 jaar met verlengingsperiodes van telkens 5 jaar.

5. Huurbetaling
Per maand vooruit

6. Huurprijsaanpassing
Ieder jaar op basis van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI) Alle Huishoudens, zoals gepubliceerd door het CBS (2006=100), voor het eerst per datum 1 jaar na ingang huurovereenkomst.

7. Contractvoorwaarden
Standaard ROZ model vastgesteld in 2014/2015 inclusief aanvullende bepalingen van verhuurder.

8. Bankgarantie/waarborgsom
Ter grootte van een bruto betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

9. BTW
Bij het vaststellen van de huurprijs is ervan uitgegaan dat huurder voor meer dan 90% aftrekgerechtigde prestaties in het gehuurde zal verrichten.

10. Servicekosten
Ten behoeve van diverse leveringen en diensten zal huurder aan verhuurder een bedrag ad € 35,- per m² per jaar excl. BTW als voorschotbetaling verschuldigd zijn. Diensten zijn o.a. glasbewassing, liftonderhoud, levering gas, water en elektra, onderhoud buitenruimte.

11. Bestemming gehuurde
Kantoorruimte

12. Wijze van oplevering
In huidige staat, e.e.a. zoals getoond, aan partijen genoegzaam bekend.

13. Aanvullende bepalingen
Drugs:
Huurder staat er uitdrukkelijk voor in dat in het gehuurde geen handel in drugs, natuurlijke middelen of natuurlijke geestverruimende middelen zal plaatsvinden en dat er geen middelen, als bedoeld in artikel 2 van de Opiumwet of stoffen, die alleen op recept van een arts mogen worden afgegeven, zullen worden gebruikt, bereid, verkocht, verwerkt, afgeleverd, versterkt of vervaardigd dan wel aanwezig.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 1.000,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 35,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1999 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 140 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 3 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 140 m² Locatie Kantorenpark Locatie toelichting Het kantoorgebouw De Robijn is gunstig gelegen aan de Robijnstraat met korte ontsluiting naar de autosnelweg A9 en de ringweg van Alkmaar. Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed, uitstekend Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op minder dan 500 m Afstand tot N.S. station op 4000 m tot 5000 m Afstand tot winkelvoorz. op 1000 m tot 1500 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
140 m²
In units vanaf
140 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen
Route van naar Robijnstraat 94 A, 1812 RB Alkmaar
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.