Terug naar de resultaten
Verhuurd
Herculesstraat 27 in Alkmaar 1812 PD

Herculesstraat 27

1812 PD Alkmaar
Huurprijs € 875,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

TE HUUR Representatieve turn key bedrijfsunit met een oppervlakte van circa 150 m² verdeeld over 3 lagen. Op de begane grond is de unit voorzien van een overheaddeur en een loopdeur. Op de eerste verdieping is er ca. 50 m² kantoorruimte beschikbaar en op de tweede verdieping heeft u de beschikking ca. 50 m² kantoorruimte en een ruim dakterras! Volledig afgebouwd Het geheel wordt afgebouwd...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 150 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR

Representatieve turn key bedrijfsunit met een oppervlakte van circa 150 m² verdeeld over 3 lagen. Op de begane grond is de unit voorzien van een overheaddeur en een loopdeur. Op de eerste verdieping is er ca. 50 m² kantoorruimte beschikbaar en op de tweede verdieping heeft u de beschikking ca. 50 m² kantoorruimte en een ruim dakterras!

Volledig afgebouwd
Het geheel wordt afgebouwd aangeboden en is voorzien van toilet, verlichting, gestuukte wanden, systeemplafonds, laminaatvloeren, etc.

Energiezuinig
In het complex wordt gebruik gemaakt van een energiezuinig verwarmingssysteem. Dit kan een besparing opleveren tot 85% van de energiekosten! Dezelfde installatie fungeert in de zomerperiode als koelsysteem. Het beheer en onderhoud van de installatie zal door de beheervereniging geregeld worden.

Locatie
Industrieterrein Overdie aan de zuidoostzijde van Alkmaar is uitstekend bereikbaar vanuit de stad, heeft een directe aansluiting op de ringweg en is prima ontsloten via de A9 richting Amsterdam, Schiphol, Haarlem en de Zaanstreek. De Hercules Arena ligt op ca. 150 meter van de ontsluitende Bestevaerstraat.

Oppervlakte
Begane grond Circa 50 m²
1e verdieping Circa 50 m²
2e verdieping Circa 50 m²
Totaal Circa 150 m²

Parkeerplaatsen
Er behoren 2 parkeerplaatsen bij het object. Tevens zijn er aan de openbare weg en in de omgeving volop parkeermogelijkheden.

Opleveringsniveau
- verwarming/koeling middels warmtepomp
- toilet met fonteintje
- verlichting
- systeemplafonds
- elektra (incl 380V)
- pantry
- gestuukte wanden
- kabelgoten
- laminaatvloeren

Servicekosten
T.b.v. servicekosten wordt een bedrag in rekening gebracht van € 142,50 per maand, excl. BTW incl. leverantie warmte/koeling en onderhoud warmtepompinstallatie.

Huurbetaling
De huurprijs en het eventuele voorschot servicekosten vermeerderd met de BTW dienen tegelijk en bij vooruitbetaling per maand te worden voldaan.

Aanvaarding
In overleg

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt slechts een uitnodiging in tot het doen van een voorstel. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming door onze opdrachtgever. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

***********************************************************************************************
Uitgangspunten verhuurder met betrekking tot een vrijblijvende huuraanbieding:
***********************************************************************************************

1.Gehuurde
Herculesstraat 27 te Alkmaar

2. Huurprijs
€ 875,- per maand, excl. BTW en servicekosten

3. Huuringangsdatum
in overleg

4. Huurperiode
Voorkeur verhuurder 5 jaar met verlengingsperiodes van telkens 5 jaar.

5. Huurbetaling
Per maand vooruit

6. Huurprijsaanpassing
Ieder jaar op basis van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI) Alle Huishoudens, zoals gepubliceerd door het CBS (2006=100), voor het eerst per datum 1 jaar na ingang huurovereenkomst.

7. Contractvoorwaarden
Standaard ROZ model vastgesteld in 2014/2015 inclusief aanvullende bepalingen van verhuurder.

8. Bankgarantie/waarborgsom
Ter grootte van een bruto betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

9. BTW
Bij het vaststellen van de huurprijs is ervan uitgegaan dat huurder voor meer dan 90% aftrekgerechtigde prestaties in het gehuurde zal verrichten.

10. Servicekosten
€ 142,50 per maand, excl. BTW t.b.v. servicekosten incl. leverantie warmte/koeling en onderhoud gemeenschappelijke warmtepompinstallatie.

11. Bestemming gehuurde
Bedrijfsruimte met kantoor.

12. Wijze van oplevering
In huidige staat, e.e.a. zoals getoond, aan partijen genoegzaam bekend.

13. Aanvullende bepalingen
Drugs:
Huurder staat er uitdrukkelijk voor in dat in het gehuurde geen handel in drugs, natuurlijke middelen of natuurlijke geestverruimende middelen zal plaatsvinden en dat er geen middelen, als bedoeld in artikel 2 van de Opiumwet of stoffen, die alleen op recept van een arts mogen worden afgegeven, zullen worden gebruikt, bereid, verkocht, verwerkt, afgeleverd, versterkt of vervaardigd dan wel aanwezig.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 875,- per maand Aanvaarding In overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2013 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 150 m² Vloerbelasting 1000 kg/m² Vrije hoogte 345 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 50 m² Oppervlakte kantoorruimte 100 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 2 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Afstand tot snelwegafrit Op 500 m tot 1000 m Afstand tot N.S. station Op 5000 m of meer Afstand tot winkelvoorz. Op 2000 m tot 3000 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, toilet, pantry
Oppervlakte
50 m²
Vrije hoogte
345 cm
Vloerbelasting
1000 kg/m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
100 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen
Route van naar Herculesstraat 27, 1812 PD Alkmaar
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.