Terug naar de resultaten
Te koop
Luttik Oudorp 11 -13 in Alkmaar 1811 MT

Luttik Oudorp 11 -13

1811 MT Alkmaar
Vraagprijs € 1.100.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

TE KOOP Een unieke kans in de prachtige historische binnenstad gelegen aan de mooiste gracht van de stad Alkmaar, dit fraaie kantoorpand met monumentale gevel en zelfs met een eigen dubbele garage en een royaal dakterras. Het gebouw leent zich dankzij de locatie en kenmerken van het gebouw ook zeer goed voor een transformatie tot één of meerdere woningen of tot een combinatie van wonen en...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 470 m² In units vanaf 470 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

TE KOOP

Een unieke kans in de prachtige historische binnenstad gelegen aan de mooiste gracht van de stad Alkmaar, dit fraaie kantoorpand met monumentale gevel en zelfs met een eigen dubbele garage en een royaal dakterras.

Het gebouw leent zich dankzij de locatie en kenmerken van het gebouw ook zeer goed voor een transformatie tot één of meerdere woningen of tot een combinatie van wonen en werken.

De kantoorruimte is verdeeld over de begane grond en eerste verdieping en is compleet uitgerust inclusief airco, alarminstallatie, kantine met keuken, sanitair en zelfs een eigen binnendoor bereikbare dubbele garage. Op de verdieping is er een royaal dakterras waarop het goed vertoeven is.

Kerngegevens:
Kantoor begane grond ca. 230 m² BVO
Kantoor eerste verdieping ca. 170 m² BVO
Garage ca. 70 m² BVO
Dakterras ca. 130 m² BVO

Ligging/ bereikbaarheid:
Prachtig gelegen langs de Alkmaarse gracht in de nabijheid van diverse woningen en kantoren en op loopafstand van het winkel/horeca gebied en via de Bierkade en Vondelstraat ook goed bereikbaar voor auto's. Het object is verder ook prima te bereiken met de fiets of met het openbaar vervoer.

Opleveringsniveau:
Het object is onder meer voorzien van:
- Centrale verwarming;
- Airco;
- Alarm installatie;
- Sanitaire voorzieningen;
- Pantry.
** In verband met de leeftijd van het gebouw en de installaties worden er geen garanties gegeven.

Parkeren:
Twee parkeerplaatsen in eigen garage. Daarnaast kan er openbaar betaald geparkeerd worden langs de openbare weg en in diverse parkeergarages zoals Schelphoek en Karperton.

Aanvaarding:
In overleg.

Alternatieve gebruiksmogelijkheid:
Gezien de fantastische locatie, kenmerken van het pand en het bestemmingsplan kan dit pand ook uitermate geschikt zijn voor een combinatie van wonen en werken of volledig wonen waarbij ook transformatie in diverse appartementen een optie kan zijn.

Voor meer informatie over het bestemmingsplan, etc. neem contact met ons op zodat wij u zo volledig mogelijk kunnen informeren.

Voorbehoud:
Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door Pieter Haverkamp Bedrijfsmakelaardij B.V. echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 1.100.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1900 Bouwjaar toelichting Gevels ca. 1900, overige deel 1992 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 470 m² Perceeloppervlakte 300 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 0 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 2 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 470 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
470 m²
In units vanaf
470 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Te openen ramen, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Airco
Route van naar Luttik Oudorp 11 -13, 1811 MT Alkmaar

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.