Pieter Haverkamp Bedrijfsmakelaardij

Robijnstraat 2
1812 RB Alkmaar
Tel: 072-5404030
info@pieterhaverkamp.nl
Winkelwaard 481, 1824 HX Alkmaar, Kantoorruimte (BOG) Vraagprijs € 219.000,- k.k.
Winkelwaard 481 in Alkmaar 1824 HX

Omschrijving

TE KOOP/ BELEGGING

Gelegen in het buurtwinkelcentrum bieden wij deze winkel-/kantoorruimte te koop aan van circa 100 m². Het pand is langjarig verhuurd aan de dames sportschool die hier is gevestigd. In dit buurtwinkelcentrum bevinden zich onder meer supermarkt Jumbo, een stomerij, een kapsalon, een lunchroom en een sportschool.

Het pand heeft diverse bestemmingen en beschikt over een energielabel C.
Het pand is in 2016 opgeknapt/geschilderd en voorzien van een nieuw toilet/systeemplafond. Tevens zijn er diverse opslagruimten aanwezig.

Een deel van de passage is bij het pand getrokken, wat inhoudt dat er een kwalitatieve verplichting is. Er is recht van eeuwig durend gebruik.

In verhuurde staat:
De winkel-/kantoorruimte is langjarig verhuurd aan een dames sportschool.

Uitgebreide informatie is op aanvraag vertrouwelijk beschikbaar, waaronder huurovereenkomst.

Ligging/bereikbaarheid:
Het winkelcentrum is gesitueerd in een woonwijk (Huiswaard II) in Alkmaar en is onderdeel van een appartementencomplex met een zeer ruime (gratis) parkeergelegenheid in de directe omgeving. De locatie is uitstekend bereikbaar zowel per auto als openbaar vervoer. Het buurtwinkelcentrum is gelegen langs een doorgaande weg en op zeer korte afstand van treinstation Alkmaar-Noord.

Bestemming
Bij de gemeente Alkmaar valt het perceel binnen het bestemmingsplan "Alkmaar-Noord, centrumgebied". Dit houdt
in dat het perceel bestemd is voor detailhandel en kantoren. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering
adviseren wij u zelf contact op te nemen met de Gemeente Alkmaar.

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Alkmaar
Sectie: L
Nummer: 725 A11

Opleveringsniveau:
- Pantry
- CV
- Toilet
- Systeemplafond

Aanvaarding:
In overleg, kan spoedig

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt slechts een uitnodiging in tot het doen van een voorstel. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming door onze opdrachtgever. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 219.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1976 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 100 m² Energie Energieklasse C Energie einddatum 03-02-2026 Diversen In units vanaf 100 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Nevenbestemming Belegging