Terug naar de resultaten
Koop / huur
Herculesstraat 8 B in Alkmaar 1812 PG

Herculesstraat 8 b

1812 PG Alkmaar
Vraagprijs € 425.000,- k.k. Vraagprijs € 2.750,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

TE HUUR / TE KOOP Op bedrijventerrein Overdie gelegen robuust bedrijfsobject bestaande uit kantoor/showroom verdeeld over twee bouwlagen met bedrijfsruimte en een afsluitbaar buitenterrein. Locatie: Het object is gelegen op bedrijventerrein de Overdie. Dit terrein is circa 30 hectare groot en gelegen aan de zuid-oosttkant van Alkmaar. De eerste gronduitgifte vond plaats in 1982, herstructurering...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 566 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR / TE KOOP

Op bedrijventerrein Overdie gelegen robuust bedrijfsobject bestaande uit kantoor/showroom verdeeld over twee bouwlagen met bedrijfsruimte en een afsluitbaar buitenterrein.

Locatie:
Het object is gelegen op bedrijventerrein de Overdie. Dit terrein is circa 30 hectare groot en gelegen aan de zuid-oosttkant van Alkmaar. De eerste gronduitgifte vond plaats in 1982, herstructurering van het bedrijventerrein vindt thans plaats. De typen bedrijven die hier gevestigd zijn, zijn onder andere productie, groothandel, distributie, logistiek, transport, bouw en detailhandel in auto’s, boten en caravans. (milieucategorie 1 t/m 4, in de toekomst lichtere activiteit gewenst).

Bereikbaarheid:
Het object is goed bereikbaar vanuit het centrum en de randweg en heeft een korte ontsluiting naar de snelweg A9. Het object is zowel per auto, fiets en openbaar vervoer goed bereikbaar.

Oppervlakte:
Begane grond: Kantoor/showroom 218 m² (bvo)
Verdieping: Kantoor/showroom 218 m² (bvo)
Begane grond: Bedrijfsruimte 130 m² (bvo)
Buitenterrein: Opslag 200 m²

Kadastraal bekend:
Gemeente: Alkmaar
Sectie: F
Nummer: 5147 (ged.)

Opleveringsniveau:
Kantoor/showroom:
- Centrale verwarming middels radiatoren
- Sanitaire voorzieningen
- Pantry
- Systeemplafonds met verlichtingsarmaturen

Bedrijfsruimte:
- Lichtstraten
- Vlakke betonvloer
- Verlichting
- Royale overheaddeur

Parkeren:
Parkeergelegenheid op eigen terrein en langs de openbare weg.

Huurbetaling:
De huurprijs en het eventuele voorschot servicekosten vermeerderd met de BTW dienen tegelijk en bij vooruitbetaling per maand te worden voldaan.

Aanvaarding:
In overleg, kan spoedig.

Zekerheidstelling:
Bankgarantie ter grootte van een bruto betalingsverplichting van drie maanden huur inclusief servicekosten en B.T.W.

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt slechts een uitnodiging in tot het doen van een voorstel. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming door onze opdrachtgever. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 425.000,- kosten koper Vraagprijs € 2.750,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1988 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 566 m² Vloerbelasting 1500 kg/m² Vrije hoogte 600 cm Oppervlakte kantoorruimte 436 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Bedrijventerrein Locatie toelichting Het object is gelegen op bedrijventerrein de Overdie. Dit terrein is circa 30 hectare groot en gelegen aan de zuid-oosttkant van Alkmaar. De eerste gronduitgifte vond plaats in 1982, herstructurering van het bedrijventerrein vindt thans plaats. De typen bedrijven die hier gevestigd zijn, zijn onder andere productie, groothandel, distributie, logistiek, transport, bouw en detailhandel in auto’s, boten en caravans. (milieucategorie 1 t/m 4, in de toekomst lichtere activiteit gewenst). Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen redelijk Onderhoud buiten redelijk Afstand tot snelwegafrit op 500 m tot 1000 m Afstand tot N.S. station op 5000 m of meer Afstand tot winkelvoorz. op 2000 m tot 3000 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren
Oppervlakte
130 m²
Vrije hoogte
600 cm
Vrije overspanning
5 m
Vloerbelasting
1500 kg/m²
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
436 m²
Aantal verdiepingen
2
Terrein aanwezig
Ja
Oppervlakte
200 m²
Route van naar Herculesstraat 8 b, 1812 PG Alkmaar
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.