Terug naar de resultaten
Te huur
Schermerweg 43 in Alkmaar 1821 BE

Schermerweg 43

1821 BE Alkmaar
Huurprijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

TE HUUR In ‘De Meelfabriek’ is nu beschikbaar 1 kantoorloft met netto-oppervlakte van ca. 50 m² en die daarnaast ook nog beschikt over een royale gemeenschappelijke entree, sanitair en ruime gemeenschappelijke kantine/keuken. Aan de achterzijde van het gebouw ligt het bijbehorende royale parkeerterrein, welke plaats biedt voor ca. 21 personenauto's De kantoorlofts zijn zeer netjes afgewerkt...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 840 m² In units vanaf 45 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR

In ‘De Meelfabriek’ is nu beschikbaar 1 kantoorloft met netto-oppervlakte van ca. 50 m² en die daarnaast ook nog beschikt over een royale gemeenschappelijke entree, sanitair en ruime gemeenschappelijke kantine/keuken.
Aan de achterzijde van het gebouw ligt het bijbehorende royale parkeerterrein, welke plaats biedt voor ca. 21 personenauto's

De kantoorlofts zijn zeer netjes afgewerkt en voorzien van systeemplafonds met verlichting, representatieve vloer- en wandafwerking, elektra, verwarming en mogelijkheid tot kabelinternet en telefonie.

Oppervlakte en units:
In het gebouw De Meelfabriek zijn op dit moment de volgende kantoorlofts beschikbaar:

Beschikbare kantoorlofts:
Kantoorloft 11: Netto ca. 50 m² € 450,- per maand, excl. BTW


* indicatie bruto oppervlaktes excl. toewijzing aandeel in de gemeenschappelijke ruimtes
** huurprijs incl. leverantie verwarming, elektra, tuinonderhoud, glasbewassing buitenzijde
*** telefonie/internet zijn voor eigen rekening huurder

Ligging:
Het object is gelegen op bedrijventerrein Oudorp en is daardoor zowel vanaf de ringweg, de woonomgeving Oudorp en de Alkmaarse binnenstad uitstekend bereikbaar.
Door de ligging aan de rand van het bedrijventerrein kijkt u aan de voorzijde van het pand uit over het Noordhollands Kanaal.

Het bedrijventerrein ondergaat momenteel een revitalisering waarbij de wegen en openbaar groen (deels) opnieuw zijn aangelegd. Aan de kanaalzijde zijn momenteel een aantal woningprojecten in uitvoering en in voorbereiding waardoor dit gedeelte een ware facelift krijgt.

Aanvaarding:
In overleg

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt slechts een uitnodiging in tot het doen van een voorstel. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming door onze opdrachtgever. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1971 Bouwjaar toelichting 1980 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 840 m² Perceeloppervlakte 840 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 21 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 45 m² Locatie Bedrijventerrein Locatie toelichting Het object is gelegen op bedrijventerrein Oudorp. Door de ligging aan de rand van het bedrijventerrein kijkt met uit over het Noordhollands Kanaal. Het bedrijventerrein ondergaat momenteel een revitalisering waarbij de wegen en openbaar groen (deels) opnieuw worden aangelegd.Aan de kanaalzijde zijn momenteel een aantal woningprojecten in uitvoering en in voorbereiding waardoor dit gedeelte een ware facelift krijgt. Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 500 m tot 1000 m Afstand tot N.S. station op 500 m tot 1000 m Afstand tot winkelvoorz. op 1500 m tot 2000 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
840 m²
In units vanaf
45 m²
Aantal verdiepingen
2
Luchtbehandeling
Airco
Route van naar Schermerweg 43, 1821 BE Alkmaar
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.