Pieter Haverkamp Bedrijfsmakelaardij

Robijnstraat 2
1812 RB Alkmaar
Tel: 072-5404030
info@pieterhaverkamp.nl
Payglop 25, 1811 HM Alkmaar, Winkelruimte (BOG) Huurprijs € 65.000,- p.j.
Payglop 25 in Alkmaar 1811 HM

Omschrijving

TE HUUR

In het gebied met de hoogste passantenstroom van de stad tussen de Langestraat en de Laat is deze in 2013 geheel nieuwgebouwde winkelruimte van totaal ca. 169 m² en een frontbreedte van ca. 4,90 meter beschikbaar. De winkelruimte is onderverdeeld tussen 110 m² winkelruimte op de begane grond en ca. 59 m² winkelruimte op de eerste verdieping.

De winkelruimte is gelegen in het kernwinkelgebied van Alkmaar met grote trekkers als Primark, American Today, Bakker Bart, Perry Sport en McDonald's in de directe omgeving, en recht tegenover de Apple Premium Reseller.

Wilt u uw winkelonderneming op een toplocatie vestigen? Neem gerust contact op voor een bezichtiging, dit is zeker de moeite waard!

Ligging/bereikbaarheid:
Gelegen in het Payglop, de gezellige en altijd drukke verbindingsstraat tussen de Langestraat en de Laat. Als de gehele binnenstad van Alkmaar zowel te voet als per fiets goed bereikbaar. Met de auto binnen de daarvoor beschikbare tijdstippen. Ook goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer.

Kenmerken:
- Ca. 110 m² winkelruimte begane grond
- Ca. 59 m² winkelruimte verdieping
_________________________________
- Ca. 169 m² winkelruimte totaal

Opleveringsniveau:
Het object is onder meer voorzien van:
- Vide
- Hoge plafonds
- Fraaie glazen pui tot op straatniveau
- Diverse glas in lood ramen
- Pantry
- Toilet

Parkeren:
Er is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid voor het winkelend publiek in de diverse parkeergarages in het centrum van Alkmaar.

Aanvaarding:
In overleg

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt slechts een uitnodiging in tot het doen van een voorstel. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming door onze opdrachtgever. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

***********************************************************************************************
Uitgangspunten verhuurder met betrekking tot een vrijblijvende huuraanbieding:
***********************************************************************************************

1.Gehuurde
Payglop 25 te Alkmaar

2. Huurprijs
€ 65.000,- per jaar, excl. BTW

3. Huuringangsdatum
In overleg

4. Huurperiode
Voorkeur verhuurder: 5 jaar met verlengingsperiodes van telkens 5 jaar.

5. Huurbetaling
Per maand vooruit

6. Huurprijsaanpassing
Ieder jaar op basis van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI) Alle Huishoudens, zoals gepubliceerd door het CBS (2006=100), voor het eerst per datum 1 jaar na ingang huurovereenkomst.

7. Contractvoorwaarden
Standaard ROZ model vastgesteld in 2012 inclusief aanvullende bepalingen van verhuurder.

8. Bankgarantie/waarborgsom
Ter grootte van een bruto betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief servicekosten.

9. BTW
Bij het vaststellen van de huurprijs is ervan uitgegaan dat huurder voor meer dan 90% aftrekgerechtigde prestaties in het gehuurde zal verrichten.

10. Servicekosten
N.v.t. Huurder wordt zelf contractant bij nutsleveranciers.

11. Bestemming gehuurde
Winkelruimte

12. Wijze van oplevering
In huidige staat, e.e.a. zoals getoond, aan partijen genoegzaam bekend.

13. Aanvullende bepalingen
Drugs:
Huurder staat er uitdrukkelijk voor in dat in het gehuurde geen handel in drugs, natuurlijke middelen of natuurlijke geestverruimende middelen zal plaatsvinden en dat er geen middelen, als bedoeld in artikel 2 van de Opiumwet of stoffen, die alleen op recept van een arts mogen worden afgegeven, zullen worden gebruikt, bereid, verkocht, verwerkt, afgeleverd, versterkt of vervaardigd dan wel aanwezig.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 65.000,- per jaar Aanvaarding In overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2013 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 169 m² Verkoopoppervlakte 169 m² Perceeloppervlakte 125 m² Frontbreedte 490 cm Energie Energieklasse A Energie einddatum 31-12-2023 Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 0 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 169 m² Locatie Stadskern Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Afstand tot snelwegafrit Op 1500 m tot 2000 m Afstand tot N.S. station Op 500 m tot 1000 m Afstand tot winkelvoorz. Op minder dan 500 m Welstandsklasse A1