Pieter Haverkamp Bedrijfsmakelaardij

Robijnstraat 2
1812 RB Alkmaar
Tel: 072-5404030
info@pieterhaverkamp.nl
Robijnstraat 22, 1812 RB Alkmaar, Kantoorruimte (BOG) Huurprijs € 945,- p.m.
Robijnstraat 22 in Alkmaar 1812 RB

Omschrijving

TE HUUR

Gelegen op de BEGANE GROND bieden wij deze zeer representatieve kantoorunit van ca. 100 m² op dé kantoorlocatie van Alkmaar.
Het object maakt deel uit van Robijnoffice I, een kantorencomplex welke is gelegen aan de Robijnstraat op bedrijventerrein Boekelermeer.
De kantoorunit is onder meer voorzien van systeemplafonds met led verlichting, mechanische ventilatie, pantry en sanitaire voorzieningen. De getoonde foto's zijn een optionele indeling welke verhuurder tegen een meerprijs voor huurder kan realiseren.
De centrale hal heeft automatische schuifdeuren en hier bevind zich ook een lift naar de hoger gelegen verdiepingen.
Er horen 3 parkeerplaatsen bij het gehuurde die niet bij de huurprijs zijn inbegrepen.

Heeft u interesse en wordt u wellicht onze nieuwe buurman? Bel gerust voor het maken van een afspraak en maak uw wensen kenbaar aan ons!

Ligging/bereikbaarheid:
Het kantoorgebouw is gunstig gelegen aan de Robijnstraat direct aan de autosnelweg A9 en de ringweg van Alkmaar. Op de Robijnstraat bevinden zich o.a. de bedrijven Sweco, Uniserver, Visie advocaten, Loopbaan.nu, Ypma, Prodicom, Windroos advocatuur, Triangel groep en Tritel. Vanuit het centrum van Alkmaar is het object ook goed te bereiken. Het kantorenpark is zowel per auto als fiets uitstekend bereikbaar.

Opleveringsniveau:
De kantoorruimte beschikt o.a. over:
- Centrale verwarming;
- Mechanische ventilatie;
- Pantry;
- Systeemplafonds met led verlichtingsarmaturen;
- Sanitaire voorzieningen;
- Energielabel A.

Parkeren:
Parkeren kan op 3 plaatsen op eigen terrein en op de openbare weg

Servicekosten:
Ten behoeve van diverse leveringen en diensten zal huurder aan verhuurder een bedrag van € 125,- per maand excl. BTW als voorschotbetaling verschuldigd zijn t.b.v. schoonmaak algemene ruimten, elektra verbruik algemene ruimten, onderhoud c.v. ketel, onderhoud alarminstallatie, onderhoud buitenruimte, glasbewassing, glasverzekering, onderhoud groenvoorziening en terreinverharding, kosten vuilcontainer en het sneeuwvrij maken en zout strooien. Verhuurder zal eenmaal per jaar een eindafrekening verzorgen, naar aanleiding waarvan het jaarlijkse voorschot bepaald zal worden.

Aanvaarding:
In overleg, kan spoedig.

Voorbehoud:
Deze vrijblijvende informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Voor de juistheid van deze informatie kan door Pieter Haverkamp Bedrijfsmakelaardij B.V. echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard.

***********************************************************************************************
Uitgangspunten verhuurder met betrekking tot een vrijblijvende huuraanbieding:
***********************************************************************************************

1.Gehuurde
Kantoorruimte aan de Robijnstraat 22 te Alkmaar met drie bijbehorende parkeerplaatsen

2. Huurprijs
€ 945,- per maand excl. BTW voor de kantoorruimte + € 36,- per maand per parkeerplaats

3. Huuringangsdatum
In overleg

4. Huurperiode
Bespreekbaar

5. Huurbetaling
Per maand vooruit

6. Huurprijsaanpassing
Ieder jaar op basis van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI) Alle Huishoudens, zoals gepubliceerd door het CBS (2006=100), voor het eerst per datum 1 jaar na ingang huurovereenkomst.

7. Contractvoorwaarden
Standaard ROZ model vastgesteld in 2014/2015 inclusief aanvullende bepalingen van verhuurder.

8. Bankgarantie/waarborgsom
Ter grootte van een bruto betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

9. BTW
Bij het vaststellen van de huurprijs is ervan uitgegaan dat huurder voor meer dan 90% aftrekgerechtigde prestaties in het gehuurde zal verrichten.

10. Servicekosten
Ten behoeve van diverse leveringen en diensten zal huurder aan verhuurder een bedrag van € 125,- per maand excl. BTW als voorschotbetaling verschuldigd zijn.

11. Bestemming gehuurde
Kantoorruimte en parkeren.

12. Wijze van oplevering
In nader overleg samen te bepalen.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 945,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 125,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1998 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 100 m² Energie Energieklasse D Energieindex 1.32 Energie einddatum 10-12-2025 Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 3 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig