Terug naar de resultaten
Verhuurd
Stadionweg 15 in Alkmaar 1812 AZ

Stadionweg 15

1812 AZ Alkmaar
Huurprijs € 650,- p.m. Verhuurd

Omschrijving

TE HUUR Scoren op een (A)Zichtlocatie! Op een super zichtlocatie in DE eyecatcher aan de poort van Alkmaar, het fraaie AFAS stadion, bieden wij aan de Noordboulevard diverse bedrijfs- en kantoorruimten aan. In dit multifunctionele bedrijfs- en kantoorgebouw bieden wij een ruimte aan van ca. 91 m² op de begane grond. Tevens biedt het object vele mogelijkheden om uw bedrijf verder te ontwikkelen....
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 91 m² In units vanaf 91 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR
Scoren op een (A)Zichtlocatie!

Op een super zichtlocatie in DE eyecatcher aan de poort van Alkmaar, het fraaie AFAS stadion, bieden wij aan de Noordboulevard diverse bedrijfs- en kantoorruimten aan.

In dit multifunctionele bedrijfs- en kantoorgebouw bieden wij een ruimte aan van ca. 91 m² op de begane grond. Tevens biedt het object vele mogelijkheden om uw bedrijf verder te ontwikkelen. Door de ideale indeling kunt u de ruimte geheel naar eigen smaak indelen.

Met een eigen afslag aan de A9 en onbeperkte parkeermogelijkheden én dagelijks meer dan 80.000 passanten hoeft u niet meer uit te leggen waar de (potentiële) klanten uw organisatie kunnen vinden! Huurders als Qmediq B.V. BIMProjects, THL Travel B.V., Voetzorg Noord-Holland B.V. en VIND Advies gingen u al voor.

Ligging/bereikbaarheid:
De multifunctionele bedrijfs- en kantoorruimten zijn gelegen aan de rand van Alkmaar, direct aan de Alkmaarse Ringweg N242 hetgeen een uitstekende bereikbaarheid richting Amsterdam en Haarlem (A9), richting Hoorn (N243), Den Helder (N9) en de binnenstad van Alkmaar garandeert. Tevens zijn de ruimten bereikbaar via een busverbinding vanaf station Alkmaar.

Opleveringsniveau:
- Systeemplafonds met armaturen
- Kabelgoten
- Verwarming
- Meervoudige mechanische ventilatie
- Royale vrije hoogte en grote raampartijen
- Onbeperkte parkeermogelijkheden
- Reclame mogelijkheden
- Glasvezel internet aanwezig (beschikbaarstellingspremie € 50,- per maand, upload/download snelheid max. 20 mbs)

Parkeren:
Bij deze unit behoren 2 parkeerplaatsen (à € 450,- per jaar), echter kunt u voor uw bezoekers of medewerkers verder onbeperkt parkeren.

Servicekosten:
€ 35,- per m² per jaar, jaarlijks geïndexeerd.

Aanvaarding:
Per direct.

Huurperiode:
Minimale huurperiode van 2 jaar.

Verhuurder biedt u de eerste 6 maanden een huurprijs van € 650,- per maand aan, daarna geldt de huurprijs van € 1.175,- per maand, uitgaande van een huurovereenkomst van vijf jaar met een verlengingsoptie van vijf jaar.

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt slechts een uitnodiging in tot het doen van een voorstel. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming door onze opdrachtgever. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 650,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 35,00 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2014 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 91 m² Energie Energieklasse A Energieindex 0.40 Energie einddatum 10-10-2027 Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 2 parkeerplaats(en) Prijs per parkeerpl. p/j € 450,- excl. BTW Diversen In units vanaf 91 m² Locatie Kantorenpark Locatie toelichting De multifunctionele bedrijfs- en kantoorruimten zijn gelegen aan de rand van Alkmaar, direct aan de Alkmaarse Ringweg N242 hetgeen een uitstekende bereikbaarheid richting Amsterdam en Haarlem (A9), richting Hoorn (N243), Den Helder (N9) en de binnenstad van Alkmaar garandeert. Tevens zijn de ruimten bereikbaar via een busverbinding vanaf station Alkmaar. Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op minder dan 500 m Afstand tot N.S. station op 4000 m tot 5000 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
91 m²
In units vanaf
91 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Inbouwarmaturen
Luchtbehandeling
Mechanische ventilatie
Route van naar Stadionweg 15, 1812 AZ Alkmaar
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.