Pieter Haverkamp Bedrijfsmakelaardij

Robijnstraat 2
1812 RB Alkmaar
Tel: 072-5404030
info@pieterhaverkamp.nl
Bergerweg 1, 1815 AC Alkmaar, Kantoorruimte (BOG) Vraagprijs € 110,- p.m² p.j.
Bergerweg 1 in Alkmaar 1815 AC

Omschrijving

TE HUUR
Een unieke kans! Dit is een pand met karakter en op een centrale locatie in Alkmaar gelegen. Op de eerste verdieping is hier ca. 907 m² BVO kantoorruimte (incl. toeslag algemene ruimtes) beschikbaar.

Het betreft de voormalige ambachtsschool, het pand is volledig gerestaureerd en herbestemd.

De bedrijven die u voor gingen in de keuze van deze locatie zijn onder andere:
- Het Centrum voor Kunst en Erfgoed, bestaande uit het Regionaal Archief, het Archeologisch Centrum Alkmaar en Kunstuitleen Noord Kennemerland;
- RID Alkmaar.

Naast de culturele draai die de bovenstaande bedrijven aan het pand geven, is het pand tevens uiterst geschikt voor andere soort bedrijven zoals een architectenbureau, advocaten- of accountantskantoor of sociale dienstverlening.

Bereikbaarheid:
De locatie is uitstekend bereikbaar door de centrale ligging en directe nabijheid van het NS station Alkmaar centraal. De locatie heeft verder een goede ontsluiting naar het centrum van Alkmaar alsmede naar de Alkmaarse ringweg.

Opleveringsniveau:
De kantoorruimte wordt opgeleverd inclusief onder meer:
- Verwarming;
- Ventilatie;
- Elektra voorzieningen;
- Vloerbedekking en vitrage;
- Diverse originele elementen zoals kasten, deuren, etc.
- Sanitaire voorzieningen
- Pantry;
- Mogelijkheid tot gebruik van het gemeenschappelijke restaurant.

Parkeren:
Parkeren kan plaatsvinden op openbare parkeerplekken en op zeer dichtbij gelegen parkeerterrein bij het station (Q-park NS-station).

Huurprijs kantoor per m²/BVO incl. toeslag gemeenschappelijke ruimte:
- € 110,-/m²/jr. excl. BTW
- € 131,-/m²/jr. vrij van BTW

Servicekosten:
Ten behoeve van de verzorging van onder meer de navolgende leveringen en diensten is huurder aan verhuurder een maandelijks verrekenbaar voorschot verschuldigd, dit is een bedrag van ca. € 38,50/m²/jaar/excl. BTW, hieronder vallen:
- Schoonmaken van de gemeenschappelijke ruimtes;
- Receptie op de begane grond;
- Restaurantfaciliteiten;
- Glasbewassing buitenzijde;
- Onderhoud tuin.

Daarnaast is huurder aan verhuurder een maandelijks verrekenbaar voorschot ten behoeve van energie verschuldigd, dit is een bedrag van ca. € 14,-/m²/jaar/excl. BTW.

Aanvaarding:
In overleg, kan spoedig.

* Oppervlaktes zijn gebaseerd op oppervlaktestaat Complan d.d. 07-12-2010 en BVO oppervlaktes zijn incl. toewijzing aandeel algemene ruimtes.

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt slechts een uitnodiging in tot het doen van een voorstel. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming door onze opdrachtgever. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 110,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 38,50 per m² per jaar Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1912 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 907 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 0 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 907 m² Locatie Stationslokatie, Stadscentrum/dorpskern Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen uitstekend Onderhoud buiten uitstekend Afstand tot snelwegafrit op 500 m tot 1000 m Afstand tot N.S. station op minder dan 500 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m