Terug naar de resultaten
Te huur
Laat 110 in Alkmaar 1811 EL

Laat 110

1811 EL Alkmaar
Huurprijs € 2.900,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

TE HUUR In één van dè winkelstraten van Alkmaar bieden wij u deze fraaie winkelruimte van totaal ca. 65 m² op de begane grond aan. De winkel (gesitueerd op de hoek Laat / Boterstraat) heeft een frontbreedte van ca. 15 meter en wordt casco opgeleverd. Er is in de Laat een fraaie mix van Alkmaarse familiebedrijven, nationale- en internationale retailers. Ligging/bereikbaarheid: Op een prima...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 65 m² In units vanaf 65 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR

In één van dè winkelstraten van Alkmaar bieden wij u deze fraaie winkelruimte van totaal ca. 65 m² op de begane grond aan. De winkel (gesitueerd op de hoek Laat / Boterstraat) heeft een frontbreedte van ca. 15 meter en wordt casco opgeleverd. Er is in de Laat een fraaie mix van Alkmaarse familiebedrijven, nationale- en internationale retailers.

Ligging/bereikbaarheid:
Op een prima locatie aan een van de hoofdwinkelstraten in de Alkmaarse binnenstad gelegen. In de directe nabijheid van McDonald's, winkel America Today, Specsavers en Sissy Boy. Per auto (binnen de tijden dat de binnenstad open is voor laden en lossen), openbaar vervoer en fiets is de winkelruimte goed bereikbaar.

Opleveringsniveau:
Het object is onder meer voorzien van:
- Royaal front door hoekligging.
- Meterkast met eigen nutsaansluitingen.

Parkeren:
Parkeren kan in de parkeergarage onder het plein bij de Vest en in een van de andere parkeergarages die in de Alkmaarse binnenstad gelegen zijn.

Aanvaarding:
In overleg, kan spoedig.

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt slechts een uitnodiging in tot het doen van een voorstel. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming door onze opdrachtgever. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 2.900,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 65 m² Verkoopoppervlakte 65 m² Frontbreedte 1500 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 65 m² Locatie toelichting Op een prima locatie aan een van de hoofdwinkelstraten in de Alkmaarse binnenstad gelegen. In de directe nabijheid van McDonald's, winkel America Today, Specsavers en Sissy Boy. Per auto (binnen de tijden dat de binnenstad open is voor laden en lossen), openbaar vervoer en fiets is de winkelruimte goed bereikbaar. Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m Afstand tot N.S. station op 1000 m tot 1500 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m Welstandsklasse A2
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
65 m²
In units vanaf
65 m²
Verkoop vloeroppervlakte
65 m²
Frontbreedte
1500 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A2
Detailhandel
Ja
Ter overname
Ja
Route van naar Laat 110, 1811 EL Alkmaar
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.