Terug naar de resultaten
Te huur
Noorderstraat 1 A-Z in Alkmaar 1823 CS

Noorderstraat 1 A-Z

1823 CS Alkmaar
Huurprijs € 1.050,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

TE HUUR In de directe omgeving van het centrum in het Businesscentre Overstad met parkeergarage onder het gebouw worden turn-key kantoorunits van ca. 33 m² tot ca. 281 m² aangeboden. Op korte termijn zijn 3 units beschikbaar, variërend van 33 m² BVO tot 115 m² BVO. Tevens is er een casco unit van ca. 180 m² BVO beschikbaar. De units zijn op de bovenste verdieping van het complex gelegen en zijn...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 110 m² In units vanaf 33 m² Aantal lagen 3
Lees meer

Omschrijving

TE HUUR

In de directe omgeving van het centrum in het Businesscentre Overstad met parkeergarage onder het gebouw worden turn-key kantoorunits van ca. 33 m² tot ca. 281 m² aangeboden. Op korte termijn zijn 3 units beschikbaar, variërend van 33 m² BVO tot 115 m² BVO. Tevens is er een casco unit van ca. 180 m² BVO beschikbaar.

De units zijn op de bovenste verdieping van het complex gelegen en zijn tevens te gebruiken als praktijkruimte. De units zijn bereikbaar via trap en lift en onder meer voorzien van systeemplafonds met verlichtingsarmaturen, alarm- en brandmeldinstallatie, vloerbedekking, video deuropener (het gebouw is tevens voorzien van CCTV videobewaking), parkeerplaatsen in de ondergelegen kelder, kabelgoten, pantry, airconditioning en aansluitmogelijkheden op internet en data netwerken via de telefoon (KPN), kabel (UPC) en glasvezel (KPN).

Thans beschikbaar:
Unit Oppervlakte Huurprijs*
1 H Ca. 52 m² BVO € 325,-/maand
1 M Ca. 33 m² BVO € 275,-/maand
1 V Ca. 115 m² BVO € 1.050,-/maand

De Jagerstraat 26 (casco)
Ca. 180 m² BVO €1.350,-/maand

* Exclusief BTW en servicekosten

Ligging
BusinessCentre Overstad is gelegen op korte loopafstand van het centraal station (NS), het Stadskantoor van de Gemeente Alkmaar, Politiebureau, Rechtbank Alkmaar, woon- en winkelgebied Arcade en de Alkmaarse binnenstad. Ook de ringweg rond Alkmaar is snel te bereiken.

De huurprijs per maand is exclusief servicekosten, gebaseerd op een huurperiode van 2 jaar. Huur extra parkeerplaats in de parkeerkelder (indien beschikbaar) is mogelijk.

Servicekosten (vaste bijdrage) voor onder andere: alarm (inbreek & brandalarm, aangesloten op alarmcentrale, beveiligingsronde 's nachts), schoonmaken (gemeenschappelijke ruimtes & toiletten, opruimen afval), liftonderhoud, installatieparkeergarage, water en warmte.

Voor verdere informatie omtrent de kantoren kunt u tevens een bezoek brengen aan de website: www.businesscentreoverstad.nl

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt slechts een uitnodiging in tot het doen van een voorstel. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming door onze opdrachtgever. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.050,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 110 m² Energie Energieklasse A Energie einddatum 16-11-2026 Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 2 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 33 m² Locatie Bedrijventerrein Locatie toelichting De kantoorruimte is gelegen op bedrijventerrein “Overstad” dichtbij stadscentrum Alkmaar, centraal station en heeft een korte ontsluiting naar de ringweg. Aantal lagen 3 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m Afstand tot N.S. station op minder dan 500 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
110 m²
In units vanaf
33 m²
Aantal verdiepingen
3
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen
Luchtbehandeling
Airco
Route van naar Noorderstraat 1 A-Z, 1823 CS Alkmaar
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.